60-vuotias Jorma kärsii kovasta puutteesta

Kuusikymppinen Jorma elää tukalassa tilanteessa. Hänellä on ongelma, josta on vaikea puhua. Jorman seksuaaliset halut ovat nimittäin edelleen kovat, ja seksi pyörii hänellä koko ajan mielessä.

Jormalla on vaimonsa kanssa ongelmia makuuhuoneessa, eikä hän siksi saa tyydytettyä tarpeitaan. Kaiken lisäksi ikä on ruvennut näkymään kehossa niin, että harvoin koettavien hetkien aikana Jorman "pikkuveli" tekee tenän.

−Aina kun näen naisen, katson heti minkälaiset sääret ja muu ulkomuoto hänellä on. Minulla on seksi mielessä koko ajan, Jorma sanoo.

Hän kaipaa ongelmaansa apua, muttei tiedä, mistä sitä saisi. Lääkärille meno tuntuu Jorman mielestä nöyryyttävältä. Myöskään vaimon kanssa asiasta ei ole helppo jutella.

−Kun kerroin asiasta ensimmäisen kerran vaimolleni, hän piti minua ihan hulluna, Jorma harmittelee.

Muut miehet nauravat asialle

Sairauseläkkeellä oleva Jorma on yrittänyt keskustella asiasta ystävänsäkin kanssa, mutta miesten kesken seksistä jutteleminen on kinkkinen juttu.

−Se menee aina huulenheitoksi, ja asialle vaan nauretaan, Jorma selvittää.

Hän pelkää nyt olevansa ongelmansa kanssa yksin. Asia ei kuitenkaan ole näin, vakuuttaa Saksan johtava seksiguru Oswalt Kolle. Tämä on kertonut Uusi Suomi -verkkolehden mukaan, että 70−80 prosenttia ikäihmisistä kaipaa seksiä.

Studio55/Santtu Palm

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja