60 KHL-jättiseuran pelaajaa samaan aikaan sairauslomalla – Roman Rotenberg teki kylmäävän paljastuksen

60 Pietarin SKA:n jääkiekko-organisaatioon kuuluvaa pelaajaa oli samaan aikaan sairauslomalla eikä siten pystynyt osallistumaan peleihin, paljastaa KHL-jättiseuran varapuheenjohtaja Roman Rotenberg.

Sairaustapaukset ovat koetelleet SKA:ta, ja seura on nähty jäällä paikoin hyvin nuorisopitoisella kakkostason joukkueella. Myös seuran valmennuksessa on nähty koronaviruksen myötä myllerrystä, ja Rotenberg on sen myötä hypännyt poikkeuksellisesti penkin taakse.

Maanantaina SKA kärsi 3–4-tappion Dynamo Moskovaa vastaan. Rotenberg kertoi, että monella SKA:n pelaajalla on ollut oireita keuhkoissa.

– On tärkeää olla kiirehtimättä. 60 pelaajaa organisaatiostamme oli sairauslomalla samaan aikaan, Rotenberg sanoi uutistoimisto Tassin mukaan.

SKA:n maalivahtiosastoa on koeteltu erityisen kovalla kädellä. Kahdeksassa pelissä putkeen veräjää on vartioinut Mihail Berdin, joka pelasi vielä viime kaudella AHL:ää, mutta on nyt ensimmäistä kauttaan KHL:ssä.

– Kuusi maalivahtia organisaatiostamme on sairaana. Mihail pelaa ja yrittää. Meillä ei ole kysymyksiä maalivahdistamme.

Rotenberg on vielä toiminut SKA:n päävalmentajana Valeri Braginin tuuraajana. Rotenberg kertoi, että Braginin odotetaan palaavan tehtäviinsä viikon sisällä.

SKA on vaikeuksistaan huolimatta KHL:n läntisessä konferenssissa toisena. Se on neljä pistettä Moskovan TsSKA:n perässä ottelun enemmän pelanneena.

5:44
Tulosruutu selvitti Jokerien maanantaisen KHL-ottelun kohokohdat.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja