56-vuotias malli upeissa uimapukukuvissa: ”En ole koskaan tuntenut itseäni seksikkäämmäksi”

Suositun urheilulehden erikoisnumerossa nähdään kaikenikäisiä -ja kokoisia uimapukumalleja. 

Yhdysvaltalainen urheilulehti Sports Illustrated julkaisee ensi viikolla uimapukunumeron, joka on herättänyt jo ennen julkistamistaan paljon positiivista huomiota. Lehdessä nähdään nimittäin uimapukumalleja kaikista ikä- ja kokoluokista. 

Yksi lehden kuuluisimmista malleista on viime vuonna paljon mediahuomiota saanut pluskokoinen malli Ashley Graham. Tästä huolimatta suurimman huomion on vienyt kultaisia bikineitä esittelevä 56-vuotias Nicola Griffin. Griffin on positiivinen viesti kaikille niille, jotka ovat toivoneet lehdissä käytettävän monipuolisesti erilaisia malleja. 

Kannustaa kaikkia naisia esittelemään vartaloitaan

Nicola Griffinistä tuli tämän painoksen myötä virallisesti maailman vanhin uimapukumalli.

– Usein ihmiset ajattelevat, että ihmiset menettävät seksikkyytensä vanhetessaan. Se on myytti, sillä en ole koskaan tuntenut itseäni seksikkäämmäksi kuin nyt. Minulla on kaksi tytärtä ja olen ylpeä, että he saavat nähdä minut näissä kuvissa täynnä itseluottamusta, Griffin kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Urheilulehden uimapukunumeron tämän vuoden teemana on #SwimSexy, joka kannustaa kaikkia naisia iästä ja koosta riippumatta esittelemään rohkeasti bikinivartaloitaan. Kampanjan toivotaan yhdistävän eri-ikäisiä naisia ja tyttöjä ihonväristä tai taustasta riippumatta.

– Olemme kaikki erilaisia, ja se on hyvä asia. Juhli ja ja syleile omaa erilaisuuttasi, malli Graham julistaa.

Vuoden 2016 Sports Illustrated-lehden uimapukunumero ilmestyy 16. helmikuuta. 

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat