50 Cent pilkkasi ahdistelun uhriksi joutunutta Terry Crewsia – Twitterissa suututtiin: "50 Cent on roskaa"

Räppäri 50 Cent julkaisi näyttelijä Terry Crewsia pilkanneen kuvasarjan Instagram-tililleen.

Räppäri ja näyttelijä 50 Cent pilkkasi Brooklyn 99 -sarjan tähti Terry Crewsia Instagram-tilillään. 50 Cent valitsi pilkan aiheeksi Crewsin ahdistelutapauksen.

Viime vuoden syksyllä Crews kertoi julkisesti tulleensa elokuva-alan johtajan kourimaksi illallisella. Tiistaina Crews oli puhumassa seksuaalisesta ahdistelusta Yhdysvaltojen senaatissa ja painotti, että miesten tulisi puhua avoimemmin ahdistelusta.

Jostain syystä 50 Cent koki Crewsin kokemuksen hauskana ja naureskeli näyttelijälle Instagram-tilillään. 50 Cent julkaisi kuvan paidattomasta Crewsista, tekstillä "minut raiskattiin, vaimoni katsoi vierestä." Tämän alla oli toinen kuva Crewsistä, tällä kertaa ruusu suussaan, missä luki "aika salille". Julkaisu on sittemmin poistettu, mutta siitä otetut kuvakaappaukset leviävät internetissä.

– Mitä hittoa täällä oikein tapahtuu? Terry: "Jäädyin pelosta, he olisivat joutuneet pidättämään minut", 50 Cent kirjoitti viitaten Crewsin tarinaan, jossa hän sanoi pidättäytyneensä väkivallasta ahdistelijaansa kohtaan, peläten joutuvansa vankilaan ja tuhoavansa samalla uransa. Tekstin yhteyteen 50 Cent lisäsi nauravan emojin.

50 Cent sai pilkanteostaan huomattavaa kritiikkiä sosiaalisessa mediassa. Fanien lisäksi näyttelijä Kelechi Okafor antoi räppärin kuulla kunniansa.

– Toksista maskuliinisuutta on se, mitä 50 Cent tekee. Sen sijaan, että tukisi Terry Crewsiä, 50 Cent mollaa häntä. Lapsellista, Okafor kirjoitti.

– Terry Crews on kymmenen kertaa suurempi mies, kuin mitä 50 Cent voi edes unelmoida, yksi käyttäjä totesi.

– 50 Cent on roskaa ja on aina ollut. Ilmoitin hänen tekemistään julkaisuista Terry Crewsiin liittyen. Kuvottavaa, toinen tylytti.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat