5-vuotias kuoli kolarissa – äiti kirjoitti tunteellisen viestin bussikuskille: "Jos voisin halata sinua nyt, halaisin"

Poikansa menettänyt Ciara halusi surunsa keskellä muistaa myös bussikuskia, joka oli läsnä pojan kuolemaan johtaneessa onnettomuudessa.

Ciara Hooker menetti pienen poikansa koulubussionnettomuudessa Sullivanin alueella Illinoisissa. Ciaran 5-vuotias poika Tyson menehtyi syksyllä 2019, kun hänen koulubussinsa törmäsi toiseen ajoneuvoon. Tapausta tutkitaan edelleen.

– Ei ole sanoja, joilla tämän tuskan voisi poistaa, Ciara kuvailee Todaylle.

"Haluaisin, että kaikki lausuvat rukouksen bussikuskin puolesta..."

Surunsa keskellä Ciara halusi kuitenkin muistaa myös toista ihmistä, joka kokee tuskaa hänen lapsensa kuoleman vuoksi – nimittäin onnettomuuteen joutuneen koulubussin kuskia. Ciara päätti kirjoittaa miehelle kirjeen Facebookissa.

– Haluaisin, että kaikki lausuvat rukouksen bussikuski Samin puolesta. Poikani rakasti Samia, ja vaikka olen itse surullinen, en voi edes kuvitella, miltä Samista tuntuu, Ciara sanoo.

– Haluan hänen tietävän, että kaikki tulee kääntymään paremmaksi. Ei juuri nyt, mutta jonain päivänä. Toivon, että hän jotenkin näkee tämän viestin. Sam, en halua, että olosi on sellainen kuin uskon sen olevan. Jos voisin halata sinua nyt, halaisin. Tyson rakasti sinua hyvin paljon.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Toinen kuski kiitti luottamuksesta

Teksti kosketti tuhansia ihmisiä, jotka päätyivät jakamaan viestin. Sullivanin alueella bussia ajava toinen kuski, Jim Waggoner, kirjoitti sosiaaliseen mediaan tekstin, jossa kutsui tapahtunutta "koulubussikuskin pahimmaksi painajaiseksi".

– Ensimmäisenä päivänäni ensimmäisellä pysäkillä, kun tulen noutamaan sinun lastasi, lapsesta tulee välittömästi myös minun lapseni. Jokainen koulubussin kuski sanoisi samaa, Jim kuvailee.

Hän kertoo rukoilleensa lapsensa menettäneen perheen puolesta, vaikkei tuntenut Tysonia henkilökohtaisesti. Jim ja hänen työtoverinsa pitävät ajatuksissaan myös Samia, ystäväänsä, joka oli mukana kauheassa onnettomuudessa.

Ciara poikansa kanssa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Jokainen lapsi oli aamulla paikalla"

Onnettomuus oli Jimin mukaan painajainen kaikille. Seuraavana maanantaina kuskit olivatkin varautuneita siihen, että vain harva vanhempi antaisi lapsensa bussin kyytiin. Jim kertoi ymmärtävänsä, ettei pysäkeille kenties ilmaantuisi bussia odottavia lapsia.

– Kun lähdin aamulla kotoa ajaakseni tallille, en tiennyt, että olisin niin surumielinen. Tiesin, että päivästä tulisi erilainen, mutta se oli erilaisempi kuin olin ajatellut, Jim kuvaa.

Mies sai yllättyä iloisesti.

– Jokainen lapsi (minun lapseni), joka normaalisti ajoi bussilla kouluun, oli aamulla paikalla, valmiina noukittavaksi kyytiin. Se nosti painon sydämeltäni. Kiitos, Jim kiittelee.

Onnettomuus ei ole ainoa laatuaan: Avoauto ajoi koulubussin perään Etelä-Carolinan Greenvillessä. Bussin kyydissä oli 60 oppilasta.

Avoauto kiilautui koulubussin alle 1:15

Lähteet: Today.comFacebook

Lue myös:

    Uusimmat