5-vuotias Garrett menehtyi syöpään – kirjoitti sitä ennen oman muistokirjoituksensa: "Nähdään myöhemmin, luuserit!"

1:12

5-vuotias Garrett Matthias kuoli harvinaiseen syöpään kuukausien taistelun jälkeen. Ennen kuolemaansa hän kirjoitti vanhempiensa kanssa muistokirjoituksen, joka on kerännyt valtavasti huomiota Yhdysvalloissa.

Katso yllä olevalta videolta CNN-uutislähetys Garretista. 

Syyskuussa 2017 pienellä Garrett Matthiaksella todettiin harvinainen syöpä. Poika menehtyi sairauteen 6. heinäkuuta vain 5-vuotiaana, mutta ehti ennen kuolemaansa kirjoittaa vanhempiensa kanssa muistokirjoituksen, joka taatusti poikkeaa tavanomaisesta. Asiasta uutisoi muun muassa The Guardian -lehti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Muistokirjoituksessa supersankareista hullaantunut ja huumorintajuinen poika kertoo, mistä asioista hän pitää ja mistä ei. Esimerkiksi hänen lempivärejään ovat "sininen ja punainen ja musta ja vihreä".

Parhaimmat supersankarit taas ovat Batman ja Thor, Iron Man, the Hulk ja Cyborg.  Listalle mahtuivat myös hänen sininen jänispehmolelunsa ja metallimusiikki.

Kirjoituksessa hän kertoi haluavansa tulla aikuisena ammattilaisnyrkkeilijäksi ja että suosikki-ihmisiään olivat perheenjäsenet.

Oli myös asioita, joista hän ei pitänyt. Ne olivat housut ja ”likainen typerä syöpä”.

Hautajaisissa viisi pomppulinnaa

Lisäksi nekrologi sisälsi Garrettin toivomuksia hänen hautajaistensa järjestelyistä. Hän ei nimittäin halunnut halunnut tavallisia surullisia juhlia.

Poika toivoi muistotilaisuuteen muun muassa viittä pomppulinnaa viiden ikävuotensa kunniaksi. Listalla oli myös toive ilotulituksesta.

Kuolemansa jälkeen poika toivoi palavansa kuin Thor-elokuvassa ja muuttuvansa gorillaksi.

Kirjoitus päättyi sanoihin: ”Nähdään myöhemmin, luuserit!” – The Great Garrett Underpants.

Garrettin toiveet eivät jääneet kuulematta: The Des Moines Register -sivusto kertoo, että pojan päivähoitopaikka toimitti pojan hautajaisiin tämän toivomat viisi pomppulinnaa. Hautajaisia vietettiin lauantaina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja