4 kaikkien aikojen parasta munaniksiä: Hämmästyttävä tapa rikkoa kananmuna

Makuja.fi kokosi pääsiäisen kunniaksi yhteen kaikkien aikojen parhaat munaniksit!

1. Erottele kananmunan keltuainen pullon avulla

Kun haluat saada aikaiseksi täydellistä marenkia, ilmavaa moussea tai vaikkapa vaniljakastiketta, joudut erottelemaan kananmunan valkuaisen ja keltuaisen toisistaan. Kiinalaisella videolla opastetaan, miten homma luonnistuu yksinkertaisesti muovipullon avulla. Katso ja opi:

2. Munankuoripalat pois keltuaisesta tai valkuaisesta helposti

Jos pudotat vahingossa munankuoren palasia keltuaisen tai valkuaisen joukkoon, saat noukittua ne helposti pois kastamalla sormesi ensin veteen. Kuoripalat tarttuvat tämän jälkeen sormeen helposti!

3. Riko kananmuna oikeaoppisesti

Ehkä yleisin tapa yrittää rikkoa kananmuna on kopauttaa sitä varovaisesti pöydän tai kulhon kulmaan. Tämä tekniikka toimii, jos osut oikeaan kohtaan kuoresta. Jos sihtisi ei kuitenkaan ole aivan tarkka, saattaa kananmunan kuoria lipsahtaa ruoan joukkoon. Oikeaoppinen ja turvallinen tekniikka rikkoa kananmuna onkin napauttaa munankuorta kevyesti kulhon sisäpintaan ja samalla pyörittää kananmunaa ympäri. Katso videolta, miten tekniikka toimii:

4. Kananmunasta kokkelia kuoren sisällä!

Tämä video nousi viime vuonna yhdeksi YouTuben katsotuimmaksi ruokavideoksi. Videolla opastetaan, miten kananmunasta voi uskomattomalla tavalla valmistaa kokkelia rikkomatta edes kuorta. Kyllä: munakokkelin valmistus onnistuu kananmunan sisällä.

Tähän niksiin tarvitset ainoastaan pitkähihaisen t-paidan, narua ja tietysti kananmunan. Seuraavaksi on aika suorittaa pienet aamutreenit pyörittelemällä munaa paidan sisällä. Tämän jälkeen voit keittää kananmunan normaaliin tapaan ja kuoriessasi sen, huomaat sitältä löytyvän valmista kokkelia!

Näin se toimii:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat