30 vuotta puolisonsa kanssa ollut Mervi Kallio kertoo Annalle, että heillä on hyvä kaksin: "Olen toki miettinyt, kadunko vapaaehtoista lapsettomuutta myöhemmin"

5:09
Tiesitkö? Mervi Kallio työskenteli ennen lentoemäntä, tällaista se oli!

Mervi Kallio kertoo pitkän parisuhteensa saloista Anna-lehden tuoreessa haastattelussa. 

MTV:n ruutukasvona tunnettu, F1-toimittaja Mervi Kallio on kertonut tavanneensa puolisonsa Jonin ensimmäistä kertaa jo yläasteiässä. Nyt hän kertoo Anna-lehdelle tarkemmin suhteestaan.

Kaksikko oli kohdannut ensimmäisen kerran, kun Mervi oli ollut 15-vuotias, Joni puolestaan 19-vuotias lukiolainen.

Mervi kertoo katselleensa miestä jalkapallokentän laidalla ja sanoneen haaveensa julki: hän toivoi saavansa Jonin poikaystäväkseen. Nyt he ovat olleet yhdessä jo 30 vuotta. 

– Myöhemmin yhteinen tuttavamme esitteli meidän toisillemme. Se ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä, mutta tiiviin piiritykseni lopputuloksena ryhdyimme seurustelemaan. Menimme naimisiin vuonna 2006, Mervi toteaa Annan haastattelussa. 

Mervi kertoo haastattelussa, että heillä on yhteisen elämänsä lisäksi omat ystävät, harrastukset sekä urat. Joni työskentelee juristina. Heillä on myös omat rahat.

Pariskunta ei ole koskaan tehnyt päätöstä siitä, haluavatko he lapsia vaiko ei.

– Elämä on mennyt eteenpäin, eikä sopivaa aikaa ehkä vain ole tullut eteen. Viime aikoina olemme puhuneet paljon siitä, että meidän on hyvä olla kaksin. Minulle ei ikinä tullut vauvakuumetta, vaikka rakastan lapsia. Olen kuuden lapsen ylpeä ja onnellinen kummitäti. Se riittää, Mervi toteaa Annassa. 

– Olen toki miettinyt, kadunko vapaaehtoista lapsettomuuttamme myöhemmin. Joskus pohdin, miten suurta iloa isovanhemmuus tuottaisi omalle äidilleni, sillä olen vanhempieni ainoa lapsi. Mutta ei perheenlisäystä voi hankkia varmuuden vuoksi tai siksi, että joku toinen ilahtuisi. Äitini ei ole koskaan kysynyt, aiommeko hankkia lapsia. Arvostan suuresti, ettei hän ole puuttunut asiaan, hän jatkaa haastattelussa. 

Lähde: Anna

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja