30 Seconds to Mars villitsi yleisön – Letolla näyttävä kesäparta

Jared Leton luotsaama 30 Seconds to Mars sai lämpimän vastaanoton suomalaisilta faneilta Rock the Beach -festivaaleilla.

30 Seconds to Mars otti suomalaisyleisönsä haltuun perjantai-iltaisella keikallaan. Bändi esiintyi Helsingin Hietaniemen uimarannalla, Rock The Beach -festivaaleilla. Vauhdikkaalla keikalla yleisön villiksi saanut Leto tarjosi parastaan fanittamilleen suomalaisille. Kesän aikana laulaja on myös kasvattanut näyttävän kesäparran, jonka taakse verhoutua.

MTV3:n Sami Ruokangas haastatteli Letoa perjantaina. Haastattelussa kävi ilmi laulajan arvostus suomalaisia faneja kohtaan.

– Suomessa meitä kuunneltiin jo ennen kuin vedimme suuria yleisöjä. Suhteemme Suomeen on ollut pitkä ja syvä. Ymmärrämme toisiamme. Osa siitä on taikaa, jota en osaa edes selittää. Moni voi ylenkatsoa Suomea vai pysähdyspaikkana keskellä kiertuetta. Me rakastamme Suomea. Meillä on täällä ystäviä, meillä on suosikkikyläilypaikkoja täällä ja suosikkiravintoloita. Tämä on upea paikka. Yksi koko planeetan maagisimmista paikoista, Leto kertoi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat