Mainos

3-vuotias tyttö oli kuristua – järkyttynyt äiti kertoo yöpuvussa piilevästä vaarasta

Järkyttynyt äiti varoittaa muita vanhempia vetoketjullisissa yöpuvuissa piilevästä vaarasta.

Pelottavasta tilanteesta säikähdyksellä selvinnyt skotlantilaisäiti, Katie Price, jakoi kokemuksensa Facebookissa muita vanhempia varoittaakseen. Price kertoo päivityksessä, että hänen 3-vuotias Sophie-tyttärensä oli kuristua yöpukuunsa.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Price kertoo päivityksessään olevansa kiitollinen siitä, että hänen pikkutyttönsä päätti kiivetä äitinsä viereen sängylle. Äiti ei nimittäin halua kuvitella, mitä olisi voinut sattua, jos Sophie ei olisi ollut äitinsä vieressä.

– Hän oli niin hiljaa sängyssä kanssani... Kuulin oudon äänen, käännyin hänen puoleensa ja hän oli kuristumassa haalariinsa, vetoketju oli liian ylhäällä hänen kaulallaan ja esti häntä hengittämästä. Hän ei voinut edes kertoa minulle tai yrittää saada huomiotani, koska hän oli tukehtumaisillaan! Luojan kiitos, että huomasin. Hän on vähän järkyttynyt tietenkin, mutta kunnossa, äiti kirjoittaa.

Etupuolen vetoketjua tulisi välttää

Myöhemmin äiti palasi selventämään julkaisuaan, ja kertoi tarkemmin, mitä oli tapahtunut. Sophie oli noussut ylös, jolloin yöpuku oli liikkunut selkäpuolelta alaspäin niin, että etupuoli tiukentui samalla. Puku jäi vetoketjun vuoksi jumiin, eikä pikkutyttö saanut henkeä. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun äiti oli laittanut asun Sophielle yöksi.

Äiti toteaa, ettei osta enää vastaavia, vetoketjullisia haalareita yöpuvuiksi enää, ja suosittelee muille vanhemmille samaa päätöstä. Hän toteaa myös, että puku oli oikeankokoinen.

Huffington Post tiedusteli mahdollisesta vaarasta uniasiantuntija Maryanne Taylorilta, joka totesi, ettei pyjamien tulisi ainakaan olla liian tiukkoja.

– On aina parasta välttää etupuolen vetoketjuja missään yöasuissa, ja unipussia käytettäessä tulisi varmistaa, että vetoketju on sivulla ennemmin kuin edessä, hän myös toteaa.

***

1:29

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja