3-vuotias kertoi miehen puhuneen hänelle itkuhälyttimen kautta – vanhemmat järkyttyivät syvästi: "Halusin oksentaa"

3-vuotias Jayden kertoi vanhemmilleen, että itkuhälytin oli puhunut hänelle. Aiheesta uutisoivat muun muassa Fox News ja Insider.com

Yhdysvaltain Seattlessa asuvat Jo ja John tekivät karmivan löydön sen jälkeen, kun heidän nuorempi tyttärensä kertoi heille, että hän kuuli ääniä itkuhälyttimestä.

3-vuotias oli kertonut vanhemmilleen, että hän kuuli jonkun puhuvan itkuhälyttimen kautta.

– Tyttäreni sanoi, että ”ääni puhuu minulle”, Jo kertoi K5 News -sivustolle.

Jo kysyi tytöltä, mitä hän oikein tarkoitti. Tytön mukaan miehen ääni oli sanonut: ”Jayden, rakastan sinua.”

Suuri järkytys

Jo järkyttyi kuulemastaan. He olivat aiemmin luulleet, että tyttö oli kuullut jonkun ulkona puhuvan. Sitten he huomasivat, että itkuhälyttimen kamera oli jostain syystä siirtynyt toiseen asentoon eikä enää osoittanut alas vauvansänkyä kohti.

– Halusin oksentaa, Jo kertoi.

Jo tai John eivät olleet kuulleet ääntä itse, mutta heidän mukaansa tyttö piti kiinni tarinastaan. He olivat myös huomanneet, että kameran toiminnassa oli jotain outoa. Myös Johnin äiti väitti kuulleensa aikuisen ääntä lastenhuoneesta, mutta hän ei silloin ollut miettinyt asiaa sen kummemmin.

– Joku katseli tyttöäni hänen huoneessaan. En tiedä, mitä kaikkea he olivat nähneet. Nauttivatko he siitä, että pelkäsimme? On järkyttävää, kun ei tiedä, Jo päivitteli.

Muut käyttäjät huomanneet saman

Tutkittuaan kameran tuotemerkkiä Jo ja John löysivät monia raportteja siitä, miten helposti kyseisen itkuhälytinmallin pystyi hakkeroimaan. He kertoivat raportoineensa asiasta viranomaisille.

– Tämä 50 dollarin kamera sai loistavia arvioita, koska se on hyvä ja halpa vaihtoehto. Mietin, kuinka monella on tämä kamera, vaikka se ei ole turvallinen. Tämä on niin järkyttävää. Miten tällaista voi sattua kenellekään?

Valmistaja, FREDI, ei vastannut Fox News -sivuston yhteydenottoihin.

Lue myös:

    Uusimmat