24-vuotias ex-jääkiekkoilija tapettiin brutaalilla tavalla Venäjällä – "En voi uskoa, että tämä tapahtui meille"

Entinen jääkiekkoilija Vladimir Pajul, 24, on tapettu brutaalilla tavalla Venäjän Kazanissa. 

Veriteko tapahtui tiistaina entisen puolustajan Vladimir Pajulin omistamassa asunnossa. Kiinteistönvälittäjänä työskennellyt moldovalais-venäläinen Pajul oli Sport-Ekspressin mukaan vuokrannut asunnon toiselle miehelle ja pyytänyt tätä muuttamaan, koska halusi myydä asuntonsa. Vuokralainen oli kuitenkin kieltäytynyt.

Pajulin saavuttua asunnolle kaksikon välillä oli tapahtunut tappelu, ja Pajul oli lyöty useilla kirveeniskuilla kuoliaaksi. 34-vuotias asunnon vuokrannut mies on pidätetty murhasta epäiltynä. Hänellä on aiempi tuomio huumekaupasta.

Hautajaiset häiden sijaan

Pajul oli menossa kuukauden päästä naimisiin puolisonsa Marian kanssa. Kaksikko oli jo lähettänyt hääkutsuja.

– En voi uskoa, että tämä tapahtui meille. Eilen lähetin hääkutsuja ja tänään lähetän kaikille kutsuja hautajaisiin, puoliso sanoi.

– Miten vähiten riitainen ihminen maailmassa tapetaan? hän hämmästeli.

Admiral Vladivostokissa KHL:ää nykyisin pelaava Pajulin entinen joukkuekaveri Kamil Fazylzjanov kuvaili Pajulia ystävälliseksi ja hyväntuuliseksi mieheksi, joka oli aina valmis auttamaan.

Pajul pelasi aikoinaan Neftehimik Nizhnekamskin alle 18-vuotiaiden joukkueessa ja edusti sen jälkeen Reaktor Nizhnekamskin MHL-joukkuetta sekä nuorten NMHL-sarjan Batyr Neftekamskin joukkuetta. Hän pelasi Valko-Venäjän kakkostasolla HK Brestissä ja HK Baranovichissä kaudella 2018–19, ja päätti uransa vuoteen 2019.

Lue myös:

    Uusimmat