Venäläinen vapaaottelija löydetty kuolleena junasta – täti katosi aiemmin mystisesti

25-vuotias venäläinen vapaaottelija Georgi Gavloev on löydetty kuolleena junasta. Hänen tätinsä katosi aiemmin kysymyksiä herättävästi.

Georgi Gavloev löydettiin kuolleena junasta, joka oli Venäjällä matkalla Moskovasta Vladikavkaziin, uutistoimisto Tass kertoo. Tassin lähteen mukaan Gavloev oli havaittu kuolleena Rostov-na-Donun pysäkillä.

Lähteen mukaan kuolemaan saattoi liittyä väkivaltaa.

Venäläisessä Hype Fighting Championship -organisaatiossa otellut Gavloev mitteli viimeiset matsinsa vapaaottelijana vuonna 2021 tappiollisesti.

Tädin katoaminen

Gavloevin täti Rimma oli kadonnut helmikuussa 2022 matkustettuaan Venäjän federaatioon kuuluvan Tshetshenian tasavallan pääkaupunkiin Groznyiin. Mediatietojen mukaan Rimma oli tilannut taksin kuljettamaan hänet Groznyin lentokentältä kotiinsa Pohjois-Assetiaan, mutta auto löydettiin myöhemmin hylättynä rajan läheltä.

Gavloev uskoi, että hänen tätinsä saatettiin kidnapata hänen ennustajan uransa takia. Kyseisen ammatin harjoittaminen on kielletty muslimivaltaisessa Pohjois-Kaukasiassa Tshetshenia mukaan lukien.

Gagloev julkaisi tätinsä katoamisen jälkeen sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän pyysi Tshetsheniaa johtavaa Ramzan Kadyrovia auttamaan tätinsä löytämisessä. Tshetshenialainen sotilasjohtaja Kadyrov on johtanut vuosikymmeniä kestänyttä kampanjaa, jossa on vainottu ennustajia, meedioita ja muita ihmisiä, joiden on uskottu harjoittavan taikuutta tai salatiedettä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja