2000-luvun huonoimman valioliigajoukkueen tittelistä "kamppaileva" seura avasi vihdoin voittotilinsä – siihen meni tolkuttoman monta ottelua

Jalkapallon Englannin Valioliigan viimeinen voitoton joukkue Sheffield United avasi tiistaina vihdoin voittotilinsä. Kotijoukkue United kukisti Newcastlen 1–0.

Ottelun ainoan maalin laukoi 73. minuutilla rangaistuspotkusta vaihtopelaaja Billy Sharp. Newcastle pelasi Ryan Fraserin avauspuoliajan lopun ulosajon takia toisen puoliajan miesalivoimalla.

Voitosta huolimatta Sheffield United jatkaa Valioliigassa 18 ottelusta hankkimillaan viidellä sarjapisteellä viimeisenä. Sillä on matkaa putoamisviivan yläpuolelle yhdeksän pistettä eli kolmen voitto-ottelun verran.

Nähdynlaisella pistetahdilla Sheffield United "kamppailee" 2000-luvun huonoimman valioliigajoukkueen tittelistä Derby Countyn kanssa. Kaudella 2007–08 Valioliigassa viimeiseksi jäänyt Derby keräsi 38 ottelussa vain 11 pistettä.

Viime kauden valioliigajumbo, Teemu Pukin Norwich summasi 38 ottelusta 21 pistettä.