20-vuotias nainen yritti kolme vuotta saada orgasmin – ei onnistunut kertaakaan

20-vuotiasta Megan Wardia piinaa kiusallinen, surullinen ongelma. Hän ei saa orgasmia.

Itse asiassa hän ei ole koskaan saanut orgasmia. Ei ikinä.

Nuori nainen on kokeillut lukuisia erilaisia keinoja ja seksivälineitä lähestulkoon päivittäin vuodesta 2013 alkaen saavuttaakseen tyydytyksen, mutta ei.

– Omistan nyt 10 erilaista vibraattoria muiden lukuisien seksilelujen ohella, jotka saisivat isoäitisi silmät muljahtamaan päästä, Megan kuvailee.

Hän on jopa käynyt terapiassa selvittääkseen, mistä ongelmassa mahtaa olla pohjimmiltaan kyse, mutta kaikki yritykset ovat olleet tuhoon tuomittuja.

Kuulostaako pikkumaiselta, turhalta ongelmalta? Sitä se ei ole.

Megan kärsii seksuaalisesta häiriöstä nimeltä anorgasmia, jonka takia ihminen ei pysty saavuttamaan orgasmia. Jopa joka viidennen brittinaisen kerrotaan kärsivän tästä häiriöstä, mutta suuri osa kituu hiljaisuudessa. Anorgasmia aiheuttaa muun muassa jännittyneisyyttä, turhautumista ja riittämättömyyden tunnetta. Sillä on myös negatiivnen vaikutus ihmissuhteisiin.

Miehet halusivat "ottaa haasteen vastaan"

Megan Ward kirjoitti ongelmastaan vuonna 2014 artikkelin. Ennen artikkelin julkaisua Megan oli huolissaan, että ihmiset pitäisivät häntä outona ja jopa säälittävänä. Palaute tuli kuitenkin yllätyksenä. Ihmiset kiittelivät Megania rohkeudesta. Toki vitsejäkin, negatiivisia kommentteja sekä epämääräisiä yhteydenottoja sateli. Jotkut miehet jopa yrittävät ottaa selvää, missä Megan asuu ”pelastaakseen tämän tältä ongelmalta” ja osoittaakseen, ”ettei Megan vain ollut tavannut sitä oikeaa vielä”.

Megan kertoo kirjoittaneensa artikkelin aiheesta, koska hän halusi kannustaa nuoria puhumaan seksuaalisista ongelmista ja häiriöistä sekä hakemaan niihin rohkeasti apua.

Lähde: unilad.co.uk

Katso myös:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja