19-vuotias Molly tähtää näyttelijäksi ja haaveilee rakkauden löytämisestä Love Island Suomi -ohjelmasta: "Se ehkä jännittää kaikista eniten"

1:11
Tutustu Love Island Suomi -Mollyyn!

Love Island Suomi -ohjelmassa nähdään pian Molly, joka on valmis löytämään rinnalleen elämänsä rakkauden. 

Love Island Suomi -ohjelman parissa eletään jännittäviä aikoja, sillä pian starttaavan ohjelman upea, kymmenen hengen sinkkujoukko paljastettiin lauantaina 17. elokuuta. 

Rakkaudenjanoisten joukosta löytyy 19-vuotias Espoolainen Molly, joka ihastui Love Islandin ensimmäiseen suomalaiseen tuotantokauteen jo vuonna 2018. Tuolloin Molly ajatteli, että hän haluaisi hakea mukaan, mutta koki olleensa vielä silloin hieman liian nuori. 

Nyt, vuotta vanhempana ja viisaampana nainen on valmis heittäytymään rakkauden vietäväksi. 

– Olisi ihanaa löytää joku tyyppi, jonka kanssa voisi olla ja katsoa, miten asiat etenee tämän ohjelman jälkeenkin. Ja tietysti tutustua uusiin ihmisiin. 

Mollyn parisuhdehistoria koostuu erilaisista tapailuista, muttei hän ole koskaan seurustellut vakavasti. Nainen kiinnostuu miehestä, joka on hauska, mukava, luotettava sekä itsevarma. Ylimielisyys on täysi turnoff, mutta pituus ja komea ulkonäkö ehdotonta plussaa. 

– Mutta jos ei voi luottaa toiseen, jos hän on semmoinen, että valehtelee paljon tai ei voi tietää, puhuuko totta vai tekeekö jotain mun selän takana, niin se ei ole kiva. 

Lukiosta Molly valmistui ylioppilaaksi viime keväänä ja tällä hetkellä hän työskentelee myyjänä. Molly on harrastanut pitkään teatteria sekä tanssimista ja haaveilee saavansa joskus työskennellä näyttelijänä. Mielellään televisiossa, tai elokuvissa, nainen kertoo. 

– Mieluusti olisin jossain leffassa esimerkiksi pääroolissa, se olisi ihan kiva tavoite.

Kun naiselta kysyy minkä jo tehdyn elokuvan pääroolin hän haluaisi esittää, ei vastausta tarvitse kauaa odottaa. 

– Kate Winslet varmaan Titanicissa, koska sitten siinä olisi Leonardo DiCaprio!

Love Island Suomi starttaa Subilla ja mtv-palvelussa ma 19.8. klo 21 ja jatkuu kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja