18-vuotias lupaus ammuttiin – 255 miljoonan sopimuksen sorvanneelta urheilutähdeltä upea reagointi

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-tähti Jalen Hurts on päättänyt maksaa 18-vuotiaana kuolleen Jarvon Colesin hautajaiskulut, KTRK-TV kertoo.

Amerikkalaisen jalkapallon high school -pelaaja Jarvon Coles ammuttiin lauantaina 9. maaliskuuta, kun lupaus oli kotibileissä Humblessa Houstonin metropolialueella. Tiettävästi ohi ajaneesta autosta oli ammuttu takapihalle, ja Coles menehtyi useisiin ampumahaavoihin.

Colesin hautajaiset pidettiin lauantaina.

"Yhteisömme nouseva tähti"

Houstonista kotoisin oleva Philadelphia Eaglesin NFL-pelinrakentaja Jalen Hurts, 25, sai tietää tragediasta ja reagoi upealla tavalla. Hän otti Colesin perheeseen yhteyttä ja tarjoutui maksamaan hautajaiskulut rahalahjoituksellaan.

255 miljoonan dollarin arvoisen viisivuotisen jatkosopimuksen Eaglesin kanssa huhtikuussa 2023 solminut Hurts myös ilmaisi osanottonsa Colesin perheelle videolla.

– Jarvon oli kaiken tietämäni perusteella yhteisömme nouseva tähti, jota monet rakastivat ja jolla oli edessään valoisa tulevaisuus, Hurts sanoi.

Colesin isosisä Braxton Coles luonnehti auttavan kätensä ojentaneen Hurtsinkin olevan osa yhteisöä ja "tunteneen tragedian sydämessään niin kuin monet muut".

– Hän halusi ottaa harteiltamme osan tragedian aiheuttamasta stressistä,Braxton Coles sanoi.

Perhe ja ystävät ovat kuvailleet Jarvon Colesia tähtiurheilijaksi ja opiskelijaksi, joka nousi esiin.

– Et ainoastaan vienyt häntä meiltä. Et pelkästään tappanut Jarvonia. Tapoit seuraavan lääkkeen syöpään. Tapoit vastauksen energiakriisiin. Hänen potentiaalinsa oli rajaton, isoisä Braxton Coles sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat