17 vuotta naimisissa olleen pariskunnan sormus katosi rannalla – vapaaehtoisryhmä tuli apuun: "Ilmeet ihmisten kasvoilla ovat korvaamattomia"

17 vuotta naimisissa olleen pariskunnan sormus katosi rannalla – vapaaehtoisryhmä tuli apuun:"Ilmeet ihmisten kasvoilla ovat korvaamattomia" 1:36
Katso liikuttava hetki, kun sormus palautettiin omistajalleen.

Floridassa Yhdysvalloissa 17 vuotta naimisissa ollut pariskunta oli jo luopunut toivosta kadonneen sormuksen löytämisestä.

Clearwaterin poliisin mukaan pariskunta oli vierailulla kaupungin rannalla, kun aviomies hukkasi sormuksensa. Hän ei tiennyt, katosiko sormus veteen vai hiekalle. 

Pariskunta oli poliisiin yhteydessä siltä varalta, että joku löytäisi sormuksen ja toimittaisi sen löytötavarakeskukseen. 

Poliisi vinkkasi pariskunnalle vapaaehtoistoimintaan perustuvan kerhon, joka ikään kuin harrastuksenaan etsii kadonnutta tavaraa Tampa Bayn alueella. 

– Ilmeet ihmisten kasvoilla ovat korvaamattomia, kun he saavat takaisin vihkisormuksensa tai kihlasormuksensa, Suncoast Research and Recovery -kerhon puheenjohtaja Howard Metts kertoo ABC Newsille.

Metts ja kaksi muuta vapaaehtoista auttoivat pariskuntaa löytämään sormuksen. Seitsemän vuotta vapaaehtoisena toiminut Bill Gallant löysi sormuksen. 

– Laitoin sormuksen pikkusormeeni ja kysyin vaimolta, oliko hän ottanut kuvia päivänä, jolloin sormus katosi. Hän katsoi kuvia puhelimestaan, jotta voisimme rakennusten perusteella paikantaa, missä he silloin olivat. 

– Hän osoitti sormellaan rakennusta puhelimensa ruudusta, jolloin minäkin osoitin sormellani ruutua sormus hänen kasvojensa edessä. Hän ei huomannut sitä, ennen kuin Howard kehotti häntä katsomaan minun sormeani, Gallant kertoo. 

Viimeisen yhdeksän vuoden aikana kerho on löytänyt yli 600 kadonnutta esinettä. Vapaaehtoiset eivät pyydä mitään palkkiota työstään.

Lue myös:

    Uusimmat