16-vuotias ammuskeli yökerhossa Yhdysvalloissa – urheilutähti sai luodista

NFL:ssä menestyksekkään tulokaskauden pelannut Tank Dell on loukkaantunut Floridan Sanfordissa yökerhossa sattuneessa ampumavälikohtauksessa. 16-vuotiaan epäillyn kerrotaan haavoittaneen kymmentä ihmistä.

NFL-seura Houston Texansissa menestyksekkään tulokaskauden pelannut Tank Dell on haavoittunut sunnuntain vastaisena yönä Floridassa sattuneessa ampumavälikohtauksessa. Seuran mukaan 24-vuotias laitahyökkääjä ei kuitenkaan loukkaantunut vakavasti.

– Hän sai haavan, mutta on jo päässyt pois sairaalasta hyvävointisena. Olemme yhteydessä häneen ja hänen perheeseensä ja annamme lisätietoa, kun aika on oikea, Texans tiedotti sunnuntaina.

Mediatietojen mukaan ampumisesta epäillään 16-vuotiasta nuorukaista. ESPN:n mukaan kukaan välikohtauksessa haavoittuneista kymmenestä henkilöstä ei ole saanut henkeä uhkaavia vammoja. Mediajätin mukaan uhrit saivat luodeista osumia vyötärön alapuolelle.

Tapahtuman silminnäkijät kertovat ampumisen alkaneen tappelun seurauksena, kun kahakkaa sivusta seurannut nuorukainen oli ottanut aseen esiin ja alkanut ampua sillä. Yökerhon turvallisuudesta vastanneen henkilön kerrotaan puuttuneen tilanteeseen ja saaneen epäillyn nopeasti taltutetuksi.

Lue myös:

    Uusimmat