Mainos

Floridassa jälleen yökerhoammuskelu: Ainakin kaksi kuollut ja 14 haavoittunut

0:45

Yhdysvalloissa Floridassa on varhain maanantaiaamuna ammuskeltu yökerhon parkkipaikalla. Ammuskelussa on kuollut ainakin kaksi henkilä ja useita on loukkaantunut.

NBC Newsin mukaan ammuskelu tapahtui yökerhon parkkipaikalla puoli yhden aikaan yöllä paikallista aikaa. Fort Myersin poliisilaitos vahvistaa kahden ihmisen kuolleen ja 14–16 ihmisen haavoittuneen. NBC:n uutiskanavan mukaan molemmat kuolleet olisivat olleet meihiä.

Poliisi ei vielä kerro, kuinka monta laukausta ammuttiin, mutta rikospaikalle on merkitty ainakin 30 keltaista todistusaineistomerkkiä.

Poliisin mukaan loukkaantuneiden vammat vaihtelevat lievistä hengenvaarallisiin.

Ammuskelusta epäilty henkilö pidätettiin viiden korttelin päässä tapahtumapaikasta. Kiinniotossa hän ampui poliisin mukaan laukauksia haavoittaen lievästi yhtä henkilöä.

Poliisi etsii parhaillaan alueelta muita mahdollisesti ammuskeluun liittyneitä henkilöitä. Kolme ihmistä on pidätetty kuulusteluja varten.

– Tilanne on edelleen päällä. Poliisi tutkii tapahtumia parhaillaan, Lee Countyn sheriffin toimistosta kerrottiin NBC Newsille.

Ammuskelun uhreja ei ole vielä tunnistettu. Myöskään ampujan motiivi ei ole vielä tiedossa.

CBS Newsin mukaan Floridan eteläosissa Lee Countyssa sijaitsevassa Clun Blu -yökerhossa oli käynnissä teini-ikäisille suunnattu ilta. 

Kesäkuussa Orlandossa kuoli 49 ihmistä ja yli 50 loukkaantui homobaarissa tehdyssä ammuskelussa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.