Possu-kasvispata ja riisiä sekä valkosuklaamansikoita
- 400 g porsaan fileesuikaleita
 - 1 rkl tuoretta inkivääriä
 - suolaa
 - 0,5 tl chilijauhetta
 - 1 tl kanelia
 - 1 rkl fariinisokeria
 - 3 dl vettä
 - 3 rkl soijaa
 - 4 valkosipulin kynttä
 - 1 paprika
 - 1 porkkana
 - reilu pala purjoa
 - 100 g pieniä herkkusieniä
 - tilkka öljyä
 - Suurus:
 - 2-3 tl perunajauhoja
 - 2 rkl kylmää vettä
 
Ruskista possunsuikaleet padassa tai paistinpannussa öljytilkassa ja lisää kaikki mausteet. Pyöräytä pari kertaa ja lisää sitten vesi sekä soijakastike. Anna hautua hiljalleen ja paloittele sillä aikaa kasvikset ja sienet ohuiksi suikaleiksi. Laita ne pataan ja lisää tarvittaessa nestettä. Sekoita perunajauhot vesitilkkaan ja lisää pataan. Sekoita ja kiehauta sekoitellen. Tarkista maku. Tarjoa höyrytetyn riisin kera.