150-kiloinen nainen "rauhoitteli" 9-vuotiasta serkkuaan istumalla hänen päälleen – sai elinkautisen murhasta

Floridalaisnainen on saanut elinkautisen vankeustuomion murhasta hänen tukehdutettuaan hengiltä 9-vuotiaan serkkunsa, kertovat yhdysvaltalaismediat.

Poliisitutkimusten mukaan 9-vuotias oli käyttäytynyt huonosti adoptiovanhempiaan kohtaan ja nämä soittivat apuun tytön 66-vuotiaan serkun Veronica Green Poseyn.

Syytäjän mukaan Posey osallistui ensin 9-vuotiaan pieksemiseen yhdessä adoptioäidin kanssa. Kun tyttö rimpuili, pakotettiin hänet polvilleen maahan siten, että hänen rintakehänsä nojasi nojatuoliin, kertoo Pensacola News Journal.

"Rauhoitteli" tyttöä istumalla päälle

Syyttäjän mukaan lähes 150 kiloa painava Veronica Green Posey istui tämän jälkeen tytön päälle.

9-vuotiaan kerrotaan sanoneen useita kertoja, ettei hän pystynyt hengittämään. Posey ei kuitenkaan tästä välittänyt vaan pysyi paikallaan ainakin viiden minuutin ajan.

Puolustuksen mukaan naisen tarkoituksena ei ollut tappaa tyttöä, vaan ainoastaan auttaa tytön adoptiovanhempia rauhoittamaan hänet.

Ruumiinavauksen mukaan tytössä näkyi merkkejä siitä, että häntä oli pahoinpidelty myös aiemmin.

9-vuotiaan adoptioisä on jo aiemmin saanut 10 vuoden vankeustuomion osallisuudestaan tapahtumiin. Syyteet odottavat myös tytön adoptioäitiä, mutta hänen terveydentilansa on toistaiseksi estänyt oikeudenkäynnin aloittamisen.  

Lue myös:

    Uusimmat