150 000 euron omaisuus katosi sen sileän tien – UFC-suuruus koki karun yllätyksen

Murtovarkaat kähvelsivät Ciryl Ganen kotoa omaisuutta 150 000 euron edestä samaan aikaan kun vapaaotteluhuippu otteli lauantaina UFC-kehässä. Asiasta kertoo Le Parisien.

Ciryl Gane päihitti lauantaina ranskalaisyleisön riemuksi Pariisin UFC-illan pääottelussa moldovalaisen Sergei Spivacin teknisellä tyrmäyksellä toisessa erässä. Ranskalainen raskaan sarjan tähtiottelija joutui kuitenkin kohtaamaan viikonlopun aikana myös ikävän yllätyksen.

Murtovarkaat olivat nimittäin iskeneet 33-vuotiaan Ganen kotiin Nogent-sur-Marnessa samaan aikaan kun mies mitteli Spivacia vastaan.

Murtovarkaiden uskotaan tunkeutuneen taloon etuovesta. Asunnosta vietiin ainakin Rolex-kello ja erinäisiä koruja. Menetysten suuruudeksi arvioidaan 150 000 euroa. 

Poliisi hälytettiin lauantaina rikospaikalle, mutta epäiltyjä tekijöitä ei saatu kiinni eikä ketään ollut ainakaan maanantaihin mennessä pidätetty. Tapahtumapaikalta kerrotaan kuitenkin löydetyn jälkiä ja johtolankoja, ja video- ja puhelintiedotkin voivat auttaa tekijöiden kiinni saamisessa.

Gane on UFC:n entinen raskaan sarjan mestari. Vuonna 2022 tittelin menettänyt ranskalainen on tällä hetkellä UFC:n raskaan sarjan rankingykkönen.

Lue myös:

    Uusimmat