14-vuotias NFL:n suurlupaus ammuttiin

14-vuotias amerikkalaisen jalkapallon lupaus ammuttiin kuoliaaksi 1:11
Videolla Jaylon McKenzien muistelua.

14-vuotias NFL-suurlupaus Jaylon McKenzie ammuttiin lauantaina juhlissa. McKenzien äiti kertoi asiasta CNN:lle. Hänet oli nostettu maineikkaan Sports Illustratedin nuorten lupausten listalle viime vuoden marraskuussa.

McKenzie oli jo saanut tarjoukset Missourin ja Illinoisin yliopistoista. Hän halusi pelata ammattilaisena Kaliforniassa, joko Los Angeles Ramsissa tai Chargersissa.

Poliisi sai lauantai-iltana hiukan ennen keskiyötä tiedon häiriöistä ja laukauksista Venicessä järjestetyissä juhlissa. McKenzie oli ollut mukana juhlissa ja oli lähdössä pois, kun häneen osui luoti. Hänet ja 15-vuotias tyttö vietiin sairaalaan, jossa McKenzie menehtyi. Tyttö on kriittisessä tilassa.

McKenzie harrasti useaa eri lajia, joten hän ei yleensä ollut mukana juhlissa. Hänen äitinsä kertoi, että hänellä oli toukokuussa enemmän vapaa-aikaa. 

– He poikkesivat juhliin, eikä heidän ollut tarkoitus olla siellä kauaa. He olivat hakemassa jotakin ystävältään. Kun sain tiedon, aloin vain huutaa. Rukoilin ja pyysin Jumalaa säästämään lapseni, McKenzien äiti Sukeena Gunner kertoo.

– Tämä on todella vaikeaa. Se on edelleen kuin painajainen, kun heräisin aamulla ja poikani pyytäisi syötävää hymyillen, kuten hänellä oli aina tapana, Gunner jatkaa.

McKenzien äiti sanoi, että poikansa ensimmäinen sana oli pallo. 

– Hän oli ylhäällä aikaisin lauantaiaamuisin jo kolmevuotiaana, esittäen, että hänellä olisi ottelu tulossa, Gunner sanoo.

– Hän ei puhunut paljoa. Hän oli nöyrä. Hän ei käynyt paljoa ulkona, mutta kaikki tunsivat hänet ja rakastivat häntä, Gunner päätti.

Lue myös:

    Uusimmat