Mainos

14.12. Lahjoja omalle rakkaalle

Puolison lahjan miettiminen voi olla joko todella helppoa tai todella vaikeaa. Ihminen jonka kuvittelee tuntevansa kaikkein parhaiten, onkin usein kaikkein vierain ja oudoin siinä vaiheessa, kun pitäisi miettiä lahjaa.

Rakkausvalmentaja Mia Halonen antoi muutamia vinkkejä puolison lahjaa ajatellen:

 • Tee itse. Rakkaudella tehty villapaita tai sukat lämmittävät muutenkin kuin henkisesti. Myös mies voi tehdä itse – vaikkapa kunnostaa huonekalun.
 • Yhteinen aika. Etenkin perheellisille yhteinen aika on kullanarvoista. Vaikka joulu on perhejuhla, voi lahjaksi silti antaa nimenomaan pariskunnan yhteistä aikaa, vaikkapa lomamatkan. Matkan ei edes tarvitse olla pitkä tai suuntautua valtavan kauas, kunhan siinä ennättää irroittautua arjen kuvioista ja keskittyä vain parisuhteeseen ja sen vaalimiseen.
 • Yhteiset muistot. Kirjoita kumppanillesi kirje: mihin hänessä rakastuit, mitä hänessä rakastat. Tai hanki kaunis albumi ja kerää sinne yhteiset muistot. Etenkin nykyisenä digikuvien aikana kun kuvat vain makailevat muistikorteilla tai koneen sisuksissa on ihna perinteisellä albumilla iso arvo.
 • Perinteisiä hemmottelulahjoja, kelloja ja koruja, ei kannata unohtaa. Puolisolle on aika tympeää hankkia lahjaksi ihan käyttötavaraa, ja ainakin kodinkoneiden kanssa kannattaa harkita todella tarkkaan!
Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.