12-vuotias tyttö sai auton käyttöönsä tuhoisin seurauksin: Koiraa ulkoiluttanut mies jäi auton alle ja kuoli – kyydissä olleen kaksivuotiaan lapsen henki vaarantui

0:42

Yhdysvalloissa Houstonissa on pidätetty 46-vuotias mies, jonka epäillään antaneen 12-vuotiaan lapsensa ajaa autoaan. Ajon aikana lapsi törmäsi koiraa ulkoiluttaneeseen mieheen. Sekä mies että koira kuolivat törmäyksessä, kertoo CNN.

12-vuotias oli poliisin mukaan saanut käyttöönsä isänsä auton ja oli sillä liikenteessä paikallisessa lähiössä, kun turma sattui.

– Mies oli ylittämässä parkkialuetta koiransa kanssa samaan aikaan, kun tyttö lähti liikkeelle parkkipaikalta. Hän painoi kaasupoljinta voimakkaasti ja auto lähti kovaa vauhtia eteenpäin. Ensin hän törmäsi koiraa ulkoiluttaneeseen mieheen ja sen jälkeen puuhun, Houstonin poliisi kertoo.

Mies ja tämän koira kuolivat välittömästi onnettomuuspaikalla.

Auton kyydissä oli tapahtumahetkellä myös kaksivuotias lapsi.

Isää syytetään

Autoa kuljettaneen tytön isää syytetään kuolemantuottamuksesta. Syytteet tulevat myös kyydissä olleen kaksivuotiaan lapsen turvallisuuden vaarantamisesta.

Syyttäjän mukaan mies oli ensin väittänyt ajaneensa autoa itse, mutta myöhemmin tutkimuksissa ilmeni, että autoa oli ajanut tämän 12-vuotias tytär.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja