Mainos

12-vuotias saksalaispoika hyppäsi rattiin ja ajoi 200 kilometriä – tuli ikävä isovanhempia

Nuorella saksalaispojalla oli niin kova ikävä isovanhempiaan, että hän päätti lainata vanhempiensa autoa ja ajaa itse 200 kilometriä tapaamaan heitä.

Saksin osavaltiossa asuvan 12-vuotiaan pojan oli määrä matkustaa isovanhempiensa luokse vanhempiensa kyydissä. Vanhemmat kuitenkin ilmoittivat pojan ja hänen 13-vuotiaan ystävänsä kadonneeksi torstai-iltana. Hämmästys oli suuri, kun nämä ilmestyivät itsenäisesti isovanhempien luokse 200 kilometrin päähän. 

Tiettävästi poika ei ollut jaksanut odottaa vanhempiaan, vaan oli päättänyt istua itse ratin taakse. 200 kilometrin matkasta iso osa taittui yhdellä Saksan suurinopeuksellisista moottoriteistä, autobahnoista.

12-vuotiaan kuskin matka taittui kuitenkin ilman onnettomuuksia.

– Onneksi mitään ei tapahtunut, mikä on epätodennäköistä, jos lapsi nousee moottorilla varustettuun ajoneuvoon ja lähtee ajelulle, erityisesti, jos hän ajaa 200 kilometriä. Pojasta ei myöskään tullut yhtään ilmoitusta muilta autoilijoilta, totesi paikallinen poliisi Oliver WurdakThe Local -nettilehdelle.

12-vuotias selviää tempauksestaan rangaistuksetta, koska rikosoikeudellinen alaikäraja Saksassa on 14-vuotta. Puhelimitse käytyjen neuvottelujen jälkeen hän sai myös jäädä isovanhempiensa luo yöksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.