12 kuukauden panna – Suomen Pesäpalloliitto ja Superpesis langettivat Petri Kaijansinkolle rangaistuksen häirinnästä

Suomen Pesäpalloliitto ja Superpesis ovat määränneet Petri Kaijansinkolle 12 kuukauden peli- ja toimitsijakiellon. Asiasta tiedotettiin perjantaina iltapäivällä.

Päätös tehtiin Suomen urheilun eettisen keskuksen SUEK ry:n selvityksen perusteella. Selvityksessä tutkittiin Kaijansinkon toimintaa Porissa vuosina 2009-2011 ja Raumalla vuosina 2014-2015. Näiden lisäksi ilmeni kolmas häirintätapaus Jyväskylästä vuodelta 2017.

Porin tapaus katsottiin vanhentuneeksi, mutta Raumalla ja Jyväskylässä Kaijansinkon arvioitiin toimineen epäurheilijamaisesti.

Kaikki sai alkunsa, kun Kaijansinkon entinen valmennettava syytti tätä Urheilulehden jutussa häirinnästä. Kaijansinkko myönsi syytteet myöhemmin. Myös Porin Pesäkarhujen pelaaja kertoi Kaijansinkon häneen kohdistamasta häirinnästä.

Jyväskylän Kirittäret otti niin ikään Kaijansinkon toiminnan syyniin, mutta katsoi aluksi, ettei tämän toiminnassa ollut huomautettavaa. Myöhemmin hänet kuitenkin erotettiin valmennus- ja pelinjohtotehtävistä sekä toistaiseksi seurajohtajan paikalta.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja