11 vuotta sinkkuna ollut Sarah turvautui epätoivoiseen tekoon tavattuaan mukavan miehen: "En ole pahoillani siitä"

Epätoivoiset ajat vaativat epätoivoisia tekoja, tuumasi brittinainen, kun nappasi deittinsä makuuhuoneen kaukosäätimen pantiksi lupauksesta toisista treffeistä.

Lontoolainen 32-vuotias Sarah Bradbury kertoo olleensa sinkku jo 11 vuoden ajan. Lontoon kaltaisessa miljoonakaupungissa voi pidempiaikaisen seuran löytäminen kuitenkin olla haastavaa, kun tarjontaa on niin runsaasti. Viimein Sarah kuitenkin tuntui tavanneen lupaavan miehen ja oli viettänyt tämän kanssa erityisen mukavat treffit kyseisen miehen kanssa.

Aiemmista huonoista ghostaus-kokemuksista viisastuneena Sarah päätti ottaa mieheltä jotain pantiksi, jotta tällä ei olisi muuta mahdollisuutta, kuin tavata Sarah toisien treffien merkeissä. Mies suostui järjestelyyn.

– Hän itse ehdotti, että ottaisin jotain hänen kotoaan, jotta hänen täytyisi nähdä minut uudestaan. Harkittuani tarkkaan päätin lainata hänen kaukosäädintään, Sarah kertoo.

Vakuudeksi valikoitui miehen makuuhuoneen television kaukosäädin. Sarah järkeili sen olevan niin arvokas ja arjessa hyödyllinen esine, että mies haluaisi kaukosäätimen vielä takaisin.

Kaukosäädin seuralaisena festareilla ja tanssilattialla

Seuraavan kahden viikon ajan Sarah kantoi huvin vuoksi kaukosäädintä mukanaan kesän riennoissa. Kaukosäädin oli hänen seuranaan festareilla, konserteissa ja drinkeillä. Sarah myös jakoi unohtumattomat seikkailunsa puolituntemattoman miehen makuuhuoneen kaukosäätimen kanssa TikTokiin. Katso materiaalia kaukosäätimen seikkailuista yllä olevalta videolta!

– Se oli harmitonta hupia, mutta oikeasti uskoin näkeväni hänet vielä uudestaan. Turha kai sitä on erikseen mainita, ettemme ole nähneet enää, Sarah paljasti uteliaille seuraajilleen.

Valitettavasti kaukosäädin ei siis ollutkaan tarpeeksi arvokas vakuus toisille treffeille.

– Näytin kyllä hänelle, mitä olen hänen kaukosäätimensä kanssa tehnyt. Hän kertoi vastauksessaan, että hänen selkänsä on kipeytynyt jouduttuaan jatkuvasti ravaamaan television luona vaihtamaan kanavia ilman kaukosäädintä. En ole pahoillani siitä, Sarah kertoo.

Kaukosäätimen seikkailut ovat aiheuttaneet TikTokissa hupia. Ensimmäisen videon on nähnyt yli 60 000 ihmistä.

– En ajatellut ihmisten välittävän, tarkoitus oli vain vähän pitää hauskaa. Aikeeni oli aina se, että palauttaisin kaukosäätimen heti, kun mies haluaa sen takaisin, mutta hän ei sitä vielä ole tehnyt, Sarah kertoo.

Juttu jatkuu videon alla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. 

– Uskon, että ihmiset ovat saaneet tästä viihdykettä. Tämä muistuttaa varmasti myös siitä tosiasiasta, että kaikki saattavat joutua joskus ghostatuksi, Sarah sanoo.

Lähteet: Reuters, Ark.Media ja TikTok

Lue myös:

    Uusimmat