Mainos

10-vuotias poliitikon poika kuoli maailman korkeimmassa vesiliukumäessä

Yhdysvalloissa Kansasissa on sattunut traaginen onnettomuus vesipuistossa, kun 10-vuotias poika kuoli vesiliukumäessä, kertoo ABC News.

Turma sattui maailman korkeimmaksi mainostetussa vesiliukumäessä Schlitterbahnin vesipuistossa Kansas Cityssä. Vesipuisto suljettiin tutkimusten vuoksi.

– Turvallisuus on ykkösprioriteettimme ja olemme sulkeneet Kansas Cityn puiston tänään ja maanantaina. Myös vesiliukumäki on suljettu tutkimusten ajaksi. Ajatuksemme ja rukouksemme ovat perheen kanssa tänä vaikeana aikeana, sanoi puiston edustaja Winter Prosapio.

Prosapion mukaan ei ole selvää, miten onnettomuus tapahtui ja mäkeä tutkittiin viikkoja, ennen kuin vesipuisto avattiin kesäksi.

Yli 50 metriä korkea mäki avattiin vuosi myöhässä myrskyjen ja epäonnistuneiden testien jälkeen vuonna 2014. Laskijoiden on noustava 264 porrasta päästäkseen mäen päälle, mikä on enemmän kuin Niagaran vesiputouksilla.

Mäessä istutaan puhallettavassa lautassa ja syöksytään alas vain 11 sekunnissa.

Turmassa kuoli paikallisen republikaanipoliitikon Scott Schwabin ja tämän vaimon Michelen poika.

– Michele ja minä haluamme kiittää Olathea ja Kansas Cityä ja Kansasin yhteisöjä sekä kaikkia ystäviämme ja perhettämme vuolaasta tuesta ja myötätunnosta koskien poikamme äkillistä menettämistä, Schwab sanoi lausunnossa.

– Hän toi syntymästään lähtien runsain mitoin iloa perheellemme ja kaikille, jotka olivat hänen kanssaan tekemisissä.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.