10 onnellisten pariskuntien aamuista tapaa: "Jos se ei ole tosirakkautta, en tiedä, mikä on"

Mobiilisovelluksella puhtia parisuhteeseen 7:58

Pieniltä tuntuvilla teoilla voi olla suuri merkitys parisuhteen onnellisuuden kannalta.

Katso yllä olevalta videolta, miten mobiilisovellus auttaa parisuhteen parantamisessa.

Arkiset rutiinit ovat onnellisen parisuhteen salaisuus. Jotteivät pienet, huomaavaiset teot unohdu, voi ne olla hyvä tehdä jo aamutuimaan.

Huffington Post kysyi lukijoiltaan, miten pariskunnan osapuolet voivat tehdä kumppaninsa päivästä paremman jo päivän aluksi. Ehkä omakin parisuhteesi voisi hyötyä seuraavista rutiineista.

1. Aamukahvi sänkyyn

”Suloinen kumppanini tuo minulle tavallisesti aamukahvin sänkyyn. Hän on lisäksi mahtava kokki ja keittää minulle aamupalaksi puuroa tai pyöräyttää smoothien.” Kenton W.

2. Apua vaatekaapilla

”Transsukupuolisena koen vaikeaksi löytää aamuisin puettavaksi miehisiä vaatteita – opettelu on vielä kesken. Kumppanini auttaa minua joka aamu valitsemaan uudelle sukupuolelleni sopivan, muodikkaan asun. Teko on pieni, mutta se on minulle hyvin tärkeä.” Tom W.

3. Vauvanruoka valmiina

”En pysty imettämään vastasyntynyttä vauvaamme, mikä on aiheuttanut monenlaisia ongelmia, mutta myös vahvistanut parisuhdettani. Aviomieheni hoitaa vauvaamme öisin ja laittaa pullon maidonkorviketta valmiiksi jääkaappiin. Aamulla se odottaa minua jääkaapissa ja helpottaa omaa vauvanhoitovuoroani.

Se, että mieheni hoitaa vauvaamme yön tunteina ja jaksaa vielä helpottaa omaa taakkaani valmistamalla maidon etukäteen, on suuri kädenojennus. Se tukee myös parisuhdettamme.” Meg Conley

4. Aamu alkuun halailulla

”Poikaystäväni on aivan mahtava. Joka aamu hän laittaa herätyskellon soimaan puoli tuntia aikasemmin, jotta ehdimme halailla.” Lucky H.

5. Huomionosoitus etäsuhteessa

”Olen asunut kihlattuni kanssa eri kaupungeissa jo 18 kuukautta. Sinä aikana yksikään aamu ei ole alkanut ilman ’Huomenta, rakastan sinua’ -tekstiviestillä.” Neal S.

6. Suihkuasetukset kohdillaan

”Vaimoni jättää aina suihkun päätteeksi suihkusuuttimen juuri siihen asentoon, joka minua eniten miellyttää. Jos se ei ole tosirakkautta, en tiedä, mikä on! Ehkä tämä on homopariskuntien versio siitä, että vessanpytyn kannen laskee tarpeiden tekemisen jälkeen.” Carrie H.

7. Automaattilämmitys työmatkalle

”Mieheni lämmittää aamuisin autoni valmiiksi. Vastalahjaksi laitan hänelle aamupalaa.” Savon D.

8.Spontaani aamutanssi

”Miesystäväni laittaa lempimusiikkiani soimaan, kun minä itse valmistan meille eväitä. Teko loihtii kasvoilleni leveän hymyn. Hölmöt keittiöjuhlat ja kikatus aamutuimaan tarjoavat parempaa viihdykettä kuin mikään klubi koskaan.” Susan S.

9. Rakkauskirjeitä odottamassa

”Mieheni huomioi minut aamulla valmistelemalla pöydälle vitamiinini ja kahvikuppini. Niiden viereen hän jättää aina pienen rakkauskirjeen.” Halley M.

10. Hassu aamuluritus

 ”Mieheni herättää minut laulamalla laulua, jonka hän on oppinut esikoulussa. Jos olen työmatkalla, hän lähettää minulle suloisen laulunsa ääniviestillä.” Jasmine L.

Lue myös:

    Uusimmat