Mainos

Kaksi uutta versiota Nokia-puhelimista myyntiin 10. lokakuuta - uusi Nokia 3310 3G ja Nokia 8:sta parempi versio

Nokia-puhelimia kehittävä ja myyvä HMD Global tuo tiistaina 10. lokakuuta myyntiin Suomessa kaksi uutta Nokia-puhelinversiota.

Samana päivänä saataville tulevat niin Nokia 8:n kiillotettu sininen väriversio, joka tarjoaa muita enemmän sekä RAM- että tallennusmuistia kuin myös tänään julkistettu uusi Nokia 3310 3G.

Tähän asti Nokia 8 -huippupuhelinta on myyty mattapintaisina sinisenä ja teräksenä Suomessa 579 euron hintaan. Näissä RAM-käyttömuistia on 4 gigatavua ja tallennusmuistia 64 gigatavua. Uudessa 649 euron hintaan myyntiin 10. lokakuuta tulevassa kiillotetussa sinisessä muistimäärät on korotettu 6 ja 128 gigatavuun.

Lisäksi 10. lokakuuta myyntiin on Suomessa tulossa myös uusi tänään julkistettu Nokia 3310 -peruspuhelimen 3G-verkkoja tukeva uusi versio. Sen hinta täällä tulee olemaan 59 euroa, joka on saman verran kuin aiemmalla alkuperäisellä uudella 3310:llä, jonka 3310 3G -malli tulee myynnissä käytännössä jatkossa korvaamaan.

HMD Globalin odotetaan julkistavan pian myös uuden erittäin edullisen Nokia 2 -älypuhelimen. Julkistus tapahtuu mahdollisesti 5. lokakuuta, mutta mitään varmistusta tälle ei ole. Myös Nokia 2 saattaa ehtiä Suomessa myyntiin vielä loppuvuoden aikana.

Ainakin loppuvuonna HMD Global on luvannut vielä tuoda markkinoille Suomessa myös Nokia 8:n neljännen, kiiltävän kuparinvärisen värivaihtoehdon sekä Nokia 6 -puhelimesta pitkään odotetun kiiltäväpintaisen mustan Arte Black -version. Nokia 6 Arte Black sisältää 4 gigatavua RAM-muistia ja 64 gigatavua tallennusmuistia, kun Nokia 6:ssa tavallisesti on 3 gigatavua RAMia ja 32 gigatavua tallennusmuistia. Kun Nokia 6 Arte Black helmikuussa julkistettiin, kerrottiin sen keskimääräiseksi myyntihinnaksi maailmalla 299 euroa verrattuna Nokia 6:n perusversioiden 229 euroon. Suomessa Nokia 6:ta on myyty toistaiseksi 249 euron hintaan.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.