Mainos

10 kätevää vinkkiä: Näin opit puhumaan tuhmia

Haluatko lisäpotkua seksiin puhumalla tuhmia, mutta et tiedä mistä aloittaa? Näillä Ladies Home Journalin neuvoilla loistat pian sängyssä myös verbaalisella lahjakkuudellasi.

Oletko valmis puhumaan tuhmia, muttet ihan varma mistä aloittaa? Älä ota paineita epäonnistumisesta.

– Se ei välttämättä tule luonnostaan. Olet opettelemassa uutta kieltä, opastaa psykoterapeutti Sharyn Wolf.

Jo pelkkä harjoittelu voi tehdä kiihkeäksi.

– Tunnen monia naisia, vaimoni mukaan lukien, joka sanovat tuntevansa olonsa typeräksi tuhmia puhuessaan. Kuitenkin kymmenen minuutin jälkeen he kuulostavat puhelinseksilinjan ammattilaisilta, kalifornialainen William, 34, kertoo.

Näillä vinkeillä pääset alkuun


1. Mieti seksuaalisia sanoja ja lauseita, jotka kuvailevat kuinka haluaisit tulla kosketetuksi rakastelun aikana. Tee lista sanoista, jotka miellyttävät sinua.

2. Harjoittele sanomaan miettimiäsi lauseita peilin edessä. Vaikka aluksi repeäisitkin nauramaan, se alkaa pian tuntua luontevammalta.

3. Harjoittele rakkaasi kanssa sekä pelkästään puhumalla että kosketuksen kanssa. Pyydä palveluksia – liittyivät ne sitten seksiin tai eivät – pehmeää ja seksikästä ääntä käyttäen. Kerro tällä samalla erityisellä äänensävyllä puolisollesi ainakin kerran päivässä kaksi asiaa jota arvostat hänessä.

4. Lue eroottisia novelleja ensin itseksesi ja lopulta puolisollesi. Tämä antaa sinulle hyvää harjoitusta sanojen kanssa ja näet samalla, kuinka puolisosi reagoi.

5. Jos oikein inspiroidut, kirjoita oma eroottinen novelli - vaikka fantasioista joista olet haaveillut, mutta et koskaan jakanut – ja lue se partnerillesi.

6. Ehkä sinä et puhu tuhmia… mutta seksikäs strippari tai tuhma sairaanhoitaja kyllä! Kuvittele mitä roolihahmosi voisi sanoa ja improvisoi näytelmä kultasi kanssa. Leikkimielisyys auttaa sinua eläytymään luontevammin erilaisiin rooleihin.

7. Kerro miltä sinusta tuntuu. Sanomalla "Tuo tuntuu ihanalta!" tai "Jatka juuri noin!" puhut tuhmia ilman sen kummempaa miettimistä.

8. Jätä vihjailevia muistilappuja rakkaasi salkkuun, peiliin tai tyynyn alle seksikkään ilmapiirin luomiseksi.

9. Kokeilkaa puhelinseksiä tai ainakin tuhmaa flirttiä puhelimessa ennen kuin tapaatte. Etäisyys voi olla vapauttavaa ja kotiinpaluu kuuma.

10. Ennen kaikkea luo avoin, lämmin, aistillinen parisuhde partnerisi kanssa, jolloin olosi on turvallinen hänen kanssaan. Ensin turvallisuus, sitten tuhmuus!


Lähde: www.lhj.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.