Ville Peltoselta melkoisia liikkeitä HIFK:n kokoonpanoon

Asetelmia Lahdessa – Leo Komarov kuumeni täysin 3:29
Tämä sikailu toi tositoimiin palaavalle ja HIFK:n ykkösketjuun hyppäävälle Leo Komaroville kolmen ottelun pelikiellon Pelicans-puolivälieräsarjan avauksessa.

Helsingin IFK:n kokoonpanoon on tehty merkittäviä muutoksia jääkiekon SM-liigan viidenteen puolivälieräotteluun Lahden Pelicansia vastaan.

HIFK:n päävalmentaja Ville Peltonen on sekoittanut pakkaa. Hyökkääjätähti Iiro Pakarinen pelaakin puolustajana ykkösparissa Trent Bourquen rinnalla. Ykköspakkiparissa nähty puolustaja Luke Martin on samalla pudonnut kokonaan kokoonpanosta.

Kolmen ottelun pelikiellon puolivälieräsarjan avauksen jälkeen lusinut Leo Komarov palaa askiin ja hyppää ykkösketjuun Julius Nättisen ja Jori Lehterän vierelle. Komarov pelasi vielä puolivälieräavauksessa nelosvitjassa.

Tommi Niemelän luotsaaman Pelicansin kokoonpanossa nähdään muutoksia kolmannessa hyökkäysketjussa. Kapteeni Miika Roine ja Konsta Hirvonen ovat pudonneet kokoonpanosta, ja Aatu Jämsenin rinnalla hyökkäävät nyt Elias Vilén sekä Leevi Tukiainen.

HIFK voitti edellisen ottelun Pelicansia vastaan tiistaina kotonaan 2–1 jatkoerässä. Pelicans johtaa ottelusarjaa voitoin 3–1, kun jatkopaikkaan vaaditaan neljä kiinnitystä.

Viides ottelu käynnistyy tänään torstaina Lahdessa kello 18.30. Samaan aikaan pelataan ottelut Kärpät–Jukurit (voitot Kärpille 3–1) ja Tappara–TPS (voitot 2–2).

Lue myös:

    Uusimmat