Kolmiodraama-Sami ahdistuu jälleen – tällä kertaa Christinan seurassa: "Ei tunnu hyvältä"

Kolmiodraama-Sami ahdistuu jälleen – tällä kertaa Christinan seurassa: "Ei tunnu hyvältä" 1:07
Katso videolta, miten Christinan kaksimieliset jutut alkavat yhtäkkiä ahdistaa Samia Kolmiodraama-sarjan seuraavassa jaksossa.

Kolmiodraama-sarjassa paljon puhuttanut Samin ja Terhin suhde ei ole ainoa, jossa haasteet alkavat varsin nopeasti. Nyt Samilla on ongelmia myös uuden ihastuksenkohteensa Christinan kanssa. Varo juonipaljastuksia!

MTV3-kanavan Kolmiodraama-rakkausrealityn seuraavassa jaksossa nähdään jälleen liuta odottamattomia käänteitä. 

Lähihoitajina työskentelevien Terhin, 29, ja Christinan, 29, kanssa saman asunnon jakava taksinkuljettaja Sami, 32, lähtee toisille treffeille ihastuksenkohteensa Christinan kanssa. 

He viettävät aikaa jääkiekko-ottelussa, jossa Sami vaikuttaa olevan varsin innoissaan pelistä, ja jääkiekosta varsin tietämätön Christina yrittää parhaansa mukaan pysyä perillä tapahtumista.

Christina hakee Samin huomiota juttelemalla iloisesti, mutta Samin huomio on pelissä.

Sami paljastaa kaksikon käyneen keskusteluja suhteen etenemisestä ennen peliä.

Käytiin vähän keskustelua tuossa ennen kuin lähdettiin tänne ja laitettiin odotuksia niin sanotusti oikeille paikoilleen. Christina ikävä kyllä odottaa minulta enemmän ja nopeammin asioita, mitä pystyn välttämättä antamaan, Sami kertoo kameroille.

Sanoin, että olen kyllä kiinnostunut, mutta ei hypätä veneestä saman tien kuin vene on lähtenyt liikkeelle. Katsotaan nyt ihan kaikessa rauhassa.

Läheisyydenkaipuuta ja ahdistusta

Pelin aikana Christina yrittää hakea Samilta läheisyyttä, johon Sami toteaa sarkastisesti, että "ollaanko täällä nyt varmasti tarpeeksi lähellä" eikä tee elettäkään koskeakseen Christinaa takaisin.

Kaksikko ei ole vielä suudellut, vaikka pohti edellisjaksossa jopa yhteisen makuuhuoneen jakamista. 

Sami alkaa valittaa kesken pelin päänsärkyä, ja vähitellen pelin edetessä Christinan läheisyys ja kaksimieliset vitsit alkavat selvästi painaa Samin mieltä, sillä hän ilmeensä muuttuu synkemmäksi. 

Hän sanoo jopa yllättyneensä Christinan kaksimielisistä jutuista.

Tuo, kuinka pitkälle ja nopeasti jutut menevät kaksimielisiksi ja kuinka suorasukaista se on, niin se oli vähän.. ei nyt yllätys, mutta että ahaa.. Kun hän sanoi olevansa flirtti, niin saan nyt aika hyvin kiinni siitä, mikä tekee hänestä niin flirtin, Sami töksäyttää kameroille.

Pelin jälkeen Christina on selvästi harmissaan siitä, miten treffit sujuivat. Sami on ollut etäinen, eikä kaksikon välillä ole edes kosketuksia.

– Huomaa, että Sami on tosi väsynyt. Olisin toivonut, että Sami olisi halunnut enemmän tutustua. Tuntuu siltä, että hän ei hirveästi kysele. En voi sanoa, että se kauhean hyvältäkään tuntuu, Christina sanoo pettyneenä. 

Hieman myöhemmin kaksikon välillä nähdään molemminpuolista mielipahaa, ja kumpikin pyyhkii poskiltaan kyyneleitä jakson edetessä.

Katso yllä olevalta videolta tilanne, jossa Samia alkaa ahdistaa.

Myös Töllötuomarit puivat Kolmiodraaman käänteitä sekä Christinan, Samin ja Terhin välistä tilannetta:

Mirellan ja Joonatan keskinäinen vihoittelu Kolmiodraama-sarjassa hämmentää – Töllötuomarit: "Lapsellista käytöstä" 9:52

Kolmiodraama MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat