Artturi Lehkonen ja Mikko Rantanen liekeissä – Colorado marssi hienoon voittoon

Artturi Lehkonen heilutti maaliverkkoja komeasti – joukkuetoverilta upea tarjoilu 0:49
Artturi Lehkonen naulasi komean maalin Winnipeg Jetsin verkkoon. (Video: NHL.com)

NHL:n pudotuspeleissä Colorado Avalanche kaatoi Winnipeg Jetsin maalein 6–2 ja siirtyi ottelusarjassa 2–1-johtoon.

Colorado otti johtoaseman itselleen avauserässä, kun Zach Parise vei maalillaan isännät johtoon. Winnipeg pelasi kuitenkin erittäin vahvan toisen erän ja marssi 2–1-johdossa erätauolle Tyler Toffolin ja Josh Morriseyn maalien myötä.

Ottelun päätöserässä Colorado otti jälleen kuskin paikan. Erää oli pelattu vain reilu kaksi minuuttia, kun Mikko Rantanen petasi ylivoimalla vetopaikan Nathan MacKinnonille, jonka laukaus painui verkkoon.

Muutamaa minuuttia myöhemmin tehokas ylivoima takoi jälleen tulosta. Tällä kertaa Rantanen ja MacKinnon tekivät esityön ja Valeri Nitshushkin iski kiekon rysään.

Seuraavaksi oli Artturi Lehkosen vuoro onnistua. Casey Mittelstadt antoi nopean vastahyökkyäksen päätteeksi Lehkoselle erinomaisen syötön ja suomalainen iski kiekon puolityhjänä ammottavaan maaliin.

Ottelu päättyi lopulta Coloradon 6–2-voittoon. Voiton myötä Colorado siirtyi ottelusarjassa 2–1-johtoon.