Pelijohtajat äänestivät: Tässä Superpesiksen mestarisuosikit

Sotkamo suosikkina Superpesis-kauteen – säännöissä ja sarjajärjestelmässä muutoksia 2:28
Vimpeli ja Sotkamo suosikkeina Superpesis-kauteen – säännöissä ja sarjajärjestelmässä muutoksia.

Miesten Superpesiksen kausi 2024 käynnistyy viikonloppuna perinteeksi muodostuneella tavalla Espanjan Fuengirolassa.

Elolan kentällä nähdään huippuottelu, kun pelinjohtajien ennakkosuosikiksi nimetty Vimpelin Veto kohtaa Joensuun Mailan sunnuntaina. 

Viime kauden hopeamitalisti Veto jahtaa mestaruutta uuden pelinjohtajansa Kari Kleemolan voimin.

Miehissä hallitseva mestari Sotkamon Jymy ylsi ennakkosuosikeissa kolmoseksi, mutta aikoo taistella mestaruudesta uuden pelinjohtajansa Iiro Haimin alaisena.

Muutosten tuulia nähdään myös sääntöpuolella sekä sarjajärjestelmässä. Tulosruudun ennakkojutussa, jonka voit katsoa jutun yllä olevalta videolta, selviää, miltä uudistunut kausi näyttää.

Naisten sarjakauden avausottelu pelataan lauantaina, kun Rauman Fera ja Seinäjoen Maila-Jussit ottavat mittaa toisistaan.

Naisissa ennakkosuosikiksi pelinjohtajat ovat asettaneet viime kauden hopeajoukkueen Manse PP:n. Listauksen toiselle yltää viime kaudella pronssia napannut Lapuan Virkiän.

– Odotan yleisesti tosi tasaista kautta. On paljon hyviä joukkueita, ja sitten meiltä minä odotan parasta kautta ainakin viiteen vuoteen. Pronssin kirkastaminen vaatii itseluottamusta ja tasaista suoritustasoa, Lapuan Virkiän kapteeni Anni Heikkilä sanoo. 

Lue myös:

    Uusimmat