Käärijä esiintyy Euroviisujen toisessa semifinaalissa – hehkutuksen lisäksi soraäänet nousivat: "Hiukan törkeää"

Suomi pääsi Euroviisujen finaaliin - näin Windows95man ja Henri Piispanen kuvailevat tunnelmia 1:09
Videolla: Suomi pääsi Euroviisujen finaaliin – näin Windows95man ja Henri Piispanen kuvailevat tunnelmia

Käärijä esiintyy Euroviisujen toisessa semifinaalissa torstaina.

Euroviisujen  virallisella Instagram-tilillä kerrotaan, että viime vuonna viisuissa toiseksi sijoittunut Käärijä  tulee esiintymään kisan toisessa semifinaalissa torstaina 9. toukokuuta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Arvatkaa, kuka tulee toiseen semifinaaliin? It's crazy! It's party! Se on Käärijä, päivityksen yhteydessä kerrotaan. 

Ilmoitus on saanut aikaan kommentoijien keskuudessa sekä innostusta, että suurta närää. Useampi kommentoija ihmettelee sitä, miksi Käärijä esiintyy toisessa semifinaalissa, eikä itse finaalissa. 

– Ei finaalissa? Hiukan törkeää. 

– Hänen tulisi olla finaalin kohokohta. 

– Niinpä, hänen pitäisi olla finaalissa. 

Kommenteissa toistuu myös hehkutus Käärijästä viime vuoden viisujen "todellisena voittajana" ja artistia myös toivotetaan innolla tervetulleeksi takaisin viisulavalle. Viisufinaalilähetyksessä Käärijä myös tullaan näkemään, sillä hän antaa Suomen ammattilaisraatien pisteet.

Viime vuoden finaalin tuloksista nousi kansainvälinen kohu, kun kirkkaasti eniten yleisöpisteitä saanut Käärijä hävisi viisufinaalin Ruotsin Loreenille  ammattilaisraatien pisteiden takia. 

Suomen edustajat Windows95man  ja Henri Piispanen esiintyivät viisujen ensimmäisessä semifinaalissa tiistaina 7. toukokuuta ja etenivät finaaliin, joka käydään lauantaina 11. toukokuuta. 

Torstaista toista semifinaalia varjostaa se, että kansainvälisesti laajaa kritiikkiä osakseen saanut Israel nousee silloin lavalle.

Lue myös:

    Uusimmat