Karita Tykän puoliso Petri Tykkä kertoo Facebookissa: "Nyt on eromme virallinen"

Karita Tykän matka kauneuskilpailuista nykyhetkeen 11:01
Katso myös: Karita Tykkä kertoo nuoruudestaan mallimaailmassa ja joutumisestaan hengityskoneeseen 18 vuotta sitten.

Karita Tykän aviomies Petri Tykkä kirjoittaa Facebookissa parin eron olevan virallinen.

Hyvinvointivalmentaja Karita Tykän aviomies Petri Tykkä vihjasi 31. elokuuta Facebookiin jakamassaan julkaisussa, että pariskunnan 15 vuoden avioliitto olisi ohi. Tuolloin hän kirjoitti aikovansa hakea avioeroa vaimostaan tämän väitetyn uskottomuuden seurauksena. Myöhemmin Petri ilmoitti poistaneensa julkaisun sen saaman suuren näkyvyyden vuoksi.

Perjantaina 22. syyskuuta, Karitan syntymäpäivänä, Petri jakoi Facebook-tililleen julkisen päivityksen, jossa hän kertoo parin eron olevan nyt virallinen.

Kiitos sinulle K noista yhteisistä onnellisista vuosistamme. Viimeiset ikävät pari kuukautta olisi saanut kuitenkin jäädä kokematta. Nyt on eromme virallinen ja puolen vuoden päästä lopullinen, Petri kirjoittaa julkisessa Facebook-päivityksessään.

Karita jakoi muutamaa tuntia aikaisemmin Instagram-tililleen videon, jonka yhteydessä hän avasi syntymäpäiväänsä ja menneeseen elämäänsä liittyviä mietteitään.

– Viime vuosina olen miettinyt paljon elämää, sen tarkoitusta, merkityksellisyyttä ja sisältöä, tutustunut syvemmin itseeni ja siihen, kuka todella olen. On tullut aika pysähtyä – on tuumaustauon paikka ja aika miettiä elämää – itseäni tässä hetkessä ja tulevassa. Haluan elää hetkessä, mutta samalla tiedostaen mitä tulevaisuudelta elämääni kaipaan, hän muun muassa kirjoitti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Karita kommentoi parin suhteen ympärillä velloneita erohuhuja Instagramissa 1. syyskuuta. 

– Kuten ehkä olet huomannut, parisuhde-elämäni on ollut tänään isosti otsikoissa, perheessämme on menossa iso kriisitilanne. En tule aiheeseen liittyen kuitenkaan kommentoimaan sen enempää, sillä toivoisin rauhaa käsitellä asioita täysin yksityisesti, pois julkisuudesta, hän kirjoitti tuolloin.

Juttua täydennetty klo 17.40: Lisätty ote Karitan syntymäpäivänään jakamasta Instagram-postauksesta.

Lue myös:

    Uusimmat