Lammas ja karitsa alkavat kuulua yhä useammin suomalaiseen ruokapöytään. Pääsiäinen on kuitenkin niiden huippusesonki, joten kokosin yhteen kaikki bloggaamani lammas- ja karitsareseptit. Mukana on herkkua monesta ruhonosasta.

Lammas ja karitsa alkavat kuulua yhä useammin suomalaiseen ruokapöytään. Pääsiäinen on kuitenkin niiden huippusesonki, joten kokosin yhteen kaikki bloggaamani lammas- ja karitsareseptit. Mukana on herkkua monesta ruhonosasta.

Lampaanpotkat Roquefort-spelttirisoton ja mustikka-vodkakastikkeen kera 
Kreikkalaiset fetatäytteiset lammaspullat 
Sherryssä haudutettu karitsanpaisti 
Karitsa-gyros 
Mausteista karitsan jauhelihaa paahdetulla bataatilla 
Tunisialainen makea lammaspata – Marka hloua 
Haudutettua karitsan lapaa 
Maailman helpoin grilliateria karitsanfileestä ja kasviksista 