Mainos
Mainos
Reseptin tarjoaa: Myllyn Paras

Mausta kauramurotaikina suklaiseksi, lisää siihen tummaa kaakaojauhetta ja raastettua tummaa suklaata. Tällä samalla ohjeella voit tehdä myös yhden ison piirakan (voideltuun ja leivitettyyn piirakkavuokaan).

12 kpl

  • 1 pkt Myllyn Paras Kauramurotaikinaa (400 g)

Täyte

  • 1 tlk sitruunarahkaa (200 g)
  • 1 tlk maustamatonta kevyttuorejuustoa (200 g)
  • 1 tlk mangososetta (noin 120 g, vauvanruokaa)

Päälle

  • 200 g mangolohkoja, voi olla säilyke
  • pieniä sydänkoristeita

Valmistusohje

Sekoita sulaneeseen taikinaan kaakaojauhe ja suklaarouhe. Vuoraa taikinaa silikoni- tai metallipiirakkavuokien pohjille ja reunoille.

Valmista täyte sekoittamalla aineet keskenään ja jaa täyte vuokiin. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 20-25 minuuttia vuokien koosta riippuen. Nosta piiraat jäähtymään ritilälle.

Poista varovasti vuoat ja koristele piiraat mangolohkoilla ja halutessasi pienin sydänkoristein.

VINKKI: Kokeile piiraisiin mangon tilalla raikasta tyrnisosetta ja tyrnimarjoja

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.