Mainos

Ystävänpäiväleivos

Mausta kauramurotaikina suklaiseksi, lisää siihen tummaa kaakaojauhetta ja raastettua tummaa suklaata. Tällä samalla ohjeella voit tehdä myös yhden ison piirakan (voideltuun ja leivitettyyn piirakkavuokaan).

12 kpl

  • 1 pkt Myllyn Paras Kauramurotaikinaa (400 g)

Täyte

  • 1 tlk sitruunarahkaa (200 g)
  • 1 tlk maustamatonta kevyttuorejuustoa (200 g)
  • 1 tlk mangososetta (noin 120 g, vauvanruokaa)

Päälle

  • 200 g mangolohkoja, voi olla säilyke
  • pieniä sydänkoristeita

Valmistusohje

Sekoita sulaneeseen taikinaan kaakaojauhe ja suklaarouhe. Vuoraa taikinaa silikoni- tai metallipiirakkavuokien pohjille ja reunoille.

Valmista täyte sekoittamalla aineet keskenään ja jaa täyte vuokiin. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 20-25 minuuttia vuokien koosta riippuen. Nosta piiraat jäähtymään ritilälle.

Poista varovasti vuoat ja koristele piiraat mangolohkoilla ja halutessasi pienin sydänkoristein.

VINKKI: Kokeile piiraisiin mangon tilalla raikasta tyrnisosetta ja tyrnimarjoja

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!