Voitaikinapasteijat äyriäismuhennoksella

Tämä resepti perustuu pakastettuihin voitaikinapasteijoihin. Jos sinulla on valmiiksi paistettuja pakkasessa, sulata ne hyvissä ajoin.

8 kpl

  • 8 pakastettua voitaikinapasteijaa

Muhennos

  • 2 rkl margariinia
  • 150 g herkkusieniä, viipaleina
  • 1 ½ rkl vehnäjauhoja
  • 2 dl kermaa
  • suolaa ja pippuria
  • 1 prk parsaa, noin 200 g
  • 1 prk simpukoita vedessä, 200 g
  • 200 g katkarapuja kuorineen
  • persiljaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paista pasteijat pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Paista sieniä margariinissa kattilassa kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Puuteroi päälle jauhot ja lisää kerma sekä halutessasi hieman simpukkalientä. Mausta ja anna kiehua hiljalleen n. 10 minuuttia.

3. Kääntele mukaan valutetut parsat sekä simpukat ja kuoritut katkaravut. Kuumenna.

4. Täytä pasteijat muhennoksella, koristele persiljalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja