Voitaikinapasteijat äyriäismuhennoksella
Tämä resepti perustuu pakastettuihin voitaikinapasteijoihin. Jos sinulla on valmiiksi paistettuja pakkasessa, sulata ne hyvissä ajoin.
8 kpl
- 8 pakastettua voitaikinapasteijaa
Muhennos
- 2 rkl margariinia
- 150 g herkkusieniä, viipaleina
- 1 ½ rkl vehnäjauhoja
- 2 dl kermaa
- suolaa ja pippuria
- 1 prk parsaa, noin 200 g
- 1 prk simpukoita vedessä, 200 g
- 200 g katkarapuja kuorineen
- persiljaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paista pasteijat pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Paista sieniä margariinissa kattilassa kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Puuteroi päälle jauhot ja lisää kerma sekä halutessasi hieman simpukkalientä. Mausta ja anna kiehua hiljalleen n. 10 minuuttia.
3. Kääntele mukaan valutetut parsat sekä simpukat ja kuoritut katkaravut. Kuumenna.
4. Täytä pasteijat muhennoksella, koristele persiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka