Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Voitaikinapasteijat äyriäismuhennoksella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä resepti perustuu pakastettuihin voitaikinapasteijoihin. Jos sinulla on valmiiksi paistettuja pakkasessa, sulata ne hyvissä ajoin.

8 kpl

  • 8 pakastettua voitaikinapasteijaa

Muhennos

  • 2 rkl margariinia
  • 150 g herkkusieniä, viipaleina
  • 1 ½ rkl vehnäjauhoja
  • 2 dl kermaa
  • suolaa ja pippuria
  • 1 prk parsaa, noin 200 g
  • 1 prk simpukoita vedessä, 200 g
  • 200 g katkarapuja kuorineen
  • persiljaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paista pasteijat pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Paista sieniä margariinissa kattilassa kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Puuteroi päälle jauhot ja lisää kerma sekä halutessasi hieman simpukkalientä. Mausta ja anna kiehua hiljalleen n. 10 minuuttia.

3. Kääntele mukaan valutetut parsat sekä simpukat ja kuoritut katkaravut. Kuumenna.

4. Täytä pasteijat muhennoksella, koristele persiljalla.

Lisää aiheesta:

ÄyriäispasteijatSienipasteijatVoitaikinapasteija kananmaksahöystölläCrêpesit simpukkamuhennoksellaTorpan kiusausTaskurapupasteijat
PasteijatSuolaiset leivonnaisetLeivonta

Tuoreimmat aiheesta

Pasteijat
  • 24.2.07:29
    Nopeat ja helpot

    Lehtevät inkivääriset leivokset airfryerissa – suolaista ja makeaa

  • 22.03.202414:12
    Pääsiäinen

    Brie-parsataskut

  • 16.12.202117:17
    Suolaiset piirakat

    Savuporopasteijat

  • 14.12.201715:12
    Samassa liemessä

    Pasteijat portviinilampaalla

  • 04.05.201508:46
    Makuja ja Elämää

    Parsa-saksanpähkinätaskut