Voileipäkakku tuorejuustolla ja pähkinöillä

Juustotarjottimen sijaan voit tarjoilla aterian päätteeksi tämän herkullisen voileipäkakun.

Kahdelletoista

  • 1 Maalahden limppu
  • 2 tuubia tuorejuustoa

Koristeluun

  • 400 g Philadelphia-juustoa
  • 1 dl saksanpähkinöitä

Valmistusohje

1. Viipaloi Maalahden limppu pituussuuntaan. Laita pohjaviipale tarjoiluvadille, levitä päälle tuorejuustoa.

2. Lado kerroksittain leipää ja tuorejuustoa. Näin pitkälle voit valmistella kakun etukäteen. Säilytä muovikelmun alla jääkaapissa.

3. Levitä Philadelphia-juustoa kakun sivuille. Paahda pähkinät kuivassa, kuumassa pannussa. Koristele kakku pähkinöillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.