Voileipäkakku tuorejuustolla ja pähkinöillä
Juustotarjottimen sijaan voit tarjoilla aterian päätteeksi tämän herkullisen voileipäkakun.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Kahdelletoista
- 1 Maalahden limppu
- 2 tuubia tuorejuustoa
Koristeluun
- 400 g Philadelphia-juustoa
- 1 dl saksanpähkinöitä
Valmistusohje
1. Viipaloi Maalahden limppu pituussuuntaan. Laita pohjaviipale tarjoiluvadille, levitä päälle tuorejuustoa.
2. Lado kerroksittain leipää ja tuorejuustoa. Näin pitkälle voit valmistella kakun etukäteen. Säilytä muovikelmun alla jääkaapissa.
3. Levitä Philadelphia-juustoa kakun sivuille. Paahda pähkinät kuivassa, kuumassa pannussa. Koristele kakku pähkinöillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Piknikin pelastava pastasalaatti