Vispipuuro

Vispipuuro jos mikä on todellista perinneruokaa. Kuohkean koostumuksen salaisuus on kärsivällinen vatkaaminen. Sähkövatkaimella valmistus sujuu tuossa tuokiossa. Loistava välipala nälkäisille koululaisille.

4 annosta

  • 5 dl vettä
  • 1 dl mannasuurimoita
  • 2½ dl puolukkasurvosta
  • kuohukermaa tai maitoa

Valmistusohje

1. Kuumenna vesi kiehuvaksi, vatkaa joukkoon mannasuurimot ja keitä 5 minuuttia. Lisää puolukat.

2. Kaada puuro tarjoiluastiaan ja vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella.

3. Tarjoa kuohukerman tai maidon kera

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!