Mainos
Mainos

Vispipuuro jos mikä on todellista perinneruokaa. Kuohkean koostumuksen salaisuus on kärsivällinen vatkaaminen. Sähkövatkaimella valmistus sujuu tuossa tuokiossa. Loistava välipala nälkäisille koululaisille.

4 annosta

  • 5 dl vettä
  • 1 dl mannasuurimoita
  • 2½ dl puolukkasurvosta
  • kuohukermaa tai maitoa

Valmistusohje

1. Kuumenna vesi kiehuvaksi, vatkaa joukkoon mannasuurimot ja keitä 5 minuuttia. Lisää puolukat.

2. Kaada puuro tarjoiluastiaan ja vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella.

3. Tarjoa kuohukerman tai maidon kera

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.