Vispipuuro
Vispipuuro jos mikä on todellista perinneruokaa. Kuohkean koostumuksen salaisuus on kärsivällinen vatkaaminen. Sähkövatkaimella valmistus sujuu tuossa tuokiossa. Loistava välipala nälkäisille koululaisille.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Kasvisruoka
4 annosta
- 5 dl vettä
- 1 dl mannasuurimoita
- 2½ dl puolukkasurvosta
- kuohukermaa tai maitoa
Valmistusohje
1. Kuumenna vesi kiehuvaksi, vatkaa joukkoon mannasuurimot ja keitä 5 minuuttia. Lisää puolukat.
2. Kaada puuro tarjoiluastiaan ja vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella.
3. Tarjoa kuohukerman tai maidon kera
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa