Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Villa Marian sitruunatiramisu

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämän tiramisun voi tarjoilla välittömästi

8 hengelle

  • 5 kananmunanvalkuaista
  • 5 ruokalusikallista sokeria
  • puolikkaan sitruunan mehu
  • 470 ml vispikermaa
  • 235 ml limoncello-likööriä, plus ekstra tilkka
  • yhden sitruunan kuori, raastettuna, ekstraa koristeluun
  • 235 ml vettä
  • 40 kpl Savoiardi-keksejä
  • valkosuklaarouhetta koristeluun

Valmistusohje

- Vatkaa kananmunanvalkuaiset, sokeri ja sitruunamehu kuohkeaksi

- Vispaa kerma erillisessä kulhossa vaahdoksi

- Lisää valkuaisseos, tilkka limoncelloa, sitruunankuori joukkoon ja kääntele varovaisesti kermavaahdon joukkoon.

- Laita 235 ml vettä ja 235 ml limoncelloa kuppiin, lisää hieman sokeria, jos tahdot

- Dippaa Savoiardi-keksin molemmat päät kevyesti limoncello-seoksessa. Keksin ulkokuoren pitäisi olla märkä sisuksen jäädessä suunnilleen kuivaksi.

- Asettele kostutetut keksit tiiviiksi kerrokseksi kakkuvuoan pohjalle.

- Levitä puolet kermaseoksesta keksien päälle. Peitä keksit kokonaan.

- Lisää toinen kerros kostutettuja keksejä ja peitä lopulla kermalla.

- Ripottele päälle sitruunankuorta ja valkosuklaarouhetta.

- Toisin kuin perinteiset tiramisut, tämän voi laittaa tarjolle välittömästi

Lisää aiheesta:

Albinan pistaasitiramisuJouluinen drinkkiKaakaojauheella puuteroitu limettihyydykeZuppa IngleseJäädytetty ranskankermatorttuAppelsiinifromage
TiramisuJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Tiramisu
  • 20.3.09:37
    Viiden jälkeen

    Albinan pistaasitiramisu

  • 07.01.201920:51
    Koko Suomi leipoo

    Koko Suomi leipoo: Lauran Vegaanitiramisu

  • 14.12.201707:27
    Joulu

    Joulumisu

  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Vadelmamisu

  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Sydämellinen muromisu