Mainos

Viinisuolaheinää ja pak choita salaatissa

DSC01980

Tee simppeliä salaattia kesäherkkujen seuraksi.

Ainekset

  • 1 pss Järvikylän Pak Choi -salaattia
  • 1 ruukku Järvikylän viinisuolaheinää
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

Laita yrtit kulhoon ja kaada päälle öljy. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita. 

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!