Valkosuklaamousse
Julkaistu
Mansikoita ja valkosuklaamoussea. Tällä reseptillä hurmaat kenet vaan!
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 150 g valkosuklaata
- 2 dl kermaa
- 3 kananmunaa
- ½ dl sokeria
- 1 cl konjakkia
- mansikoita
Valmistusohje
Erottele munista keltuaiset ja valkuaiset. Sulata suklaa vesihauteessa keltuaisten ja konjakkitilkan kanssa.
Vaahdota noin puolet valkuaisista sokerin kanssa ja vaahdota myös kerma. Yhdistä vaahdot ja sekoita jäähtynyt suklaa mukaan. Anna jäähtyä jääkaappikylmäksi.
Tarjoa moussen seurana mansikoita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan