Vadelmavaahto à la Grand Marnier
Julkaistu
Kauden ensimmäisistä vadelmista tehty vaahto vie kielen ja mielen. Jos haluat, voit lisätä nautintoa tummasuklaalastuilla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 1 l tuoreita vadelmia
- sokeria maun mukaan
- 1 rkl Grand Marnier -likööriä
- 2-3 dl kuohukermaa
Valmistusohje
1. Ota sivuun muutamia marjoja tarjoiluun. Soseuta loput marjat tehosekoittimessa tms. Mausta sose sokerilla ja liköörillä.
2. Vaahdota kerma kiinteäksi, sekoita yhteen vadelmasoseen kanssa ja siirrä vaahto tarjoilukulhoon.
3. Pidä jälkiruoka jääkaapissa tarjoiluun asti. Koristele kokonaisilla vadelmilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Meksikolainen papukeitto
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!