Vadelmaswirl

Tämä jälkiruoka näyttää siltä, että se on vaatinut paljon työtä, vaikka se itse asiassa on hyvinkin helppo valmistaa. Täydellinen yllätys!

Neljälle

  • 8 digestivekeksiä
  • 2 rkl voita
  • 1 liivatelehti
  • 1 tl jauhettua kanelia
  • 5 dl tuoreita vadelmia
  • 2 rkl vettä
  • 4 tuoretta karhunvatukkaa
  • 1 prk vaniljarahkaa

Valmistusohje

1. Murusta keksit karkeasti. Paista ne voissa, mausta kanelilla. Anna jäähtyä. Laita liivate likoamaan veteen.

2. Muussaa ¾ vadelmista. Kuumenna ne veden kanssa, purista neste siivilän läpi. Sekoita liivate kuumaan vadelmamassaan.

3. Lado kerroksittain keksinmuruja, vadelmatahnaa ja rahkaa kauniisiin laseihin. Laita päällimmäiseksi muruja, koristele tuoreilla marjoilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja