Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tuorepuuro mustikoilla ja cashewkermalla

Julkaistu 19.01.2018 20:00

MTV LIFESTYLE

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

4:lle

  • 1/2 dl cashewpähkinöitä
  • 1/2 dl kaurahiutaleita
  • 2 dl kaura- tai mantelimaitoa
  • 1 dl mustikoita
  • 2 rkl pellavansiemenrouhetta
  • 1 rkl hunajaa tai vaahterasiirappia
  • ripaus kardemummaa

Cashewkerma

  • (n. 10:lle)
  • 2 dl cashewpähkinöitä
  • n. 0.5 dl vettä
  • ripaus suolaa
  • ripaus vaniljauutetta tai tilkka limen mehua

Valmistusohje

Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja surauttele rouheaksi puuroksi. Lisää tarvittaessa lisää nestettä tai kaurahiutaleita.

Tarkista maut ja lisää hunajaa jos tykkäät makeammasta puurosta. Anna levätä jääkaapissa yön yli.

Liota cashewpähkinöitä 6 tuntia tai yön yli runsaassa vedessä johon olet lisännyt ripauksen suolaa.

Huuhtele pähkinät ja laita tehosekoittimeen. Lisää vettä vähän kerralla ja aja tasaiseksi massaksi. Koneen kannattaa antaa käydä muutamia minuutteja jotta kermasta tulee mahdollisimman sileää ja ilmavaa. Mausta suolalla ja vaniljalla.

Tarkasta puuron koostumus ja lisää tarvittaessa vettä. Koristele cashewkermalla ja marjoilla tai hedelmillä.

Samassa Liemessä -ohjelman tuorepuuro on helppo valmistaa itse. Laita illalla ainekset kulhoon ja puuro on aamulla valmis! Superterveellinen aamupala saa makunsa mustikoista ja cashewkermasta. Nam!


Lisää aiheesta:

Koko Suomi leipoo: Terveellinen vadelma-suklaaleivos, Paulan reseptiLöytyykö pakastimestasi marjoja? Näin ne kannattaa hyödyntää – herkullista ja terveellistäNeljä superhyvää kaurapuuroa: Näitä hittireseptejä sinun on kokeiltavaVaihtelua aamupuuroon: Valmista omenainen versio!KookosvanukasRaakaruokaa: Porkkanakakku & Cashewkerma
Samassa liemessäPuuroVälipalatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Samassa liemessä
  • 16.01.201811:57
    Pannukakku

    Ricottapannarit

  • 16.01.201811:33
    Makeat vohvelit

    Vissyvohvelit

  • 16.01.201811:28
    Aasialainen ruoka

    Broccoli-stirfry

  • 11.01.201814:30
    kana

    Maissikeitto grillikanasta (Rotisseriekanakeitto)

  • 26.01.201820:00
    kasvisruoka

    Filotaikinakupit